- 10 Kas 2014
- 249
- 12,348
Arka kapak çevirisi Hüseyin Aksakal'a metinler Shoryuken'e ait. Ben de balonlama ve düzenlemeleri yaptım.
Bu cildin sonunda 1986 yılında Marvel Comics tarafından yayınlanan ve Conan'ın yaşadığı dönem olan
Hyboria çağı ile ilgili bilgiler içeren "Conan Resmi El Kitabını" da Türkçe olarak bulabilirsiniz.
Not:Bazı balonlardaki hatalar sebebi ile 10 nisan itibarı ile dosyayı düzeltip tekrar upload ettim.
Bu tarihten önce indirmiş olanlar aşağıdaki düzeltme dosyasını indirip rar'dan çıkardıkları dosyaları daha önce indirdikleri cbr dosyasının içine attıkları takdirde
(cbr dosyasını winrar ile açıp dosyaları sürükleyip içine bırakarak)
hatalı sayfaları düzeltmiş olacaklardır.
Bu cildin sonunda 1986 yılında Marvel Comics tarafından yayınlanan ve Conan'ın yaşadığı dönem olan
Hyboria çağı ile ilgili bilgiler içeren "Conan Resmi El Kitabını" da Türkçe olarak bulabilirsiniz.
Not:Bazı balonlardaki hatalar sebebi ile 10 nisan itibarı ile dosyayı düzeltip tekrar upload ettim.
Bu tarihten önce indirmiş olanlar aşağıdaki düzeltme dosyasını indirip rar'dan çıkardıkları dosyaları daha önce indirdikleri cbr dosyasının içine attıkları takdirde
(cbr dosyasını winrar ile açıp dosyaları sürükleyip içine bırakarak)
hatalı sayfaları düzeltmiş olacaklardır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.