CEYLAN - 4. Seri - Sayı 36 (21 Ekim 1969)
Benim için bu çizgi roman aleminde bir kaç önemli insan var, ilki bakunin, herşeye rağmen direnerek özgürleştirdi çizgi romanı, bir tanesi ozanbarış tanımam bilmem, birde ortağı palio68 ancak binlerce tarama yaptılar, ertuğrul fazla lafa gerek yok o benim dostum, kolibri sabır ve özeni günümüze naif bir şekilde taşıyor, bir de profesör, şimdi bu isimlerin önderliğinde tüm çizgi romanı sevenler için armağan ediyorum bu kitapları.. Gönülleri hoş olsun.. Ben onlardan razıyım.. Onlara duacıyım.. Saygı ve sevgilerimle..
ham tarama
temizlenmiş
ÇOK GÜZEL ŞEY
Yaşamak güzel şey doğrusu
Üstelik hava da güzelse
Hele gücün kuvvetin yerindeyse
Elin ekmek tutmuşsa bir de
Hele tertemizse gönlün
Hele kar gibiyse alnın
Yani kendinden korkmuyorsan
Kimseden korkmuyorsan dünyada
Dostuna güveniyorsan
İyi günler bekliyorsan hele
İyi günlere inanıyorsan
Üstelik hava da güzelse
Yaşamak güzel şey
Çok güzel şey doğrusu.
Melih Cevdet ANDAY

Benim için bu çizgi roman aleminde bir kaç önemli insan var, ilki bakunin, herşeye rağmen direnerek özgürleştirdi çizgi romanı, bir tanesi ozanbarış tanımam bilmem, birde ortağı palio68 ancak binlerce tarama yaptılar, ertuğrul fazla lafa gerek yok o benim dostum, kolibri sabır ve özeni günümüze naif bir şekilde taşıyor, bir de profesör, şimdi bu isimlerin önderliğinde tüm çizgi romanı sevenler için armağan ediyorum bu kitapları.. Gönülleri hoş olsun.. Ben onlardan razıyım.. Onlara duacıyım.. Saygı ve sevgilerimle..
ham tarama
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
temizlenmiş
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ÇOK GÜZEL ŞEY
Yaşamak güzel şey doğrusu
Üstelik hava da güzelse
Hele gücün kuvvetin yerindeyse
Elin ekmek tutmuşsa bir de
Hele tertemizse gönlün