Fontu bulamıyorum

SPIDERWEBS

Çeviri & Balonlama
31 Eki 2014
649
4,126
Merhaba arkadaşlar...

Maalesef ki yardımınıza ihtiyacım var. Bana bir font lazım fakat bulamıyorum. Bu fontu bulmak için bayağıdır uğraşıyorum ama olmayınca olmuyor işte...

Ben de en sonunda size sormaya karar verdim. Tabi daha önce başkalarına da sordum fakat elinde bulunduran şahıslar bana vermek istemiyor. Bu şahısların düzenlediği sayfalardan bir iki kare atayım dedim orjinal ve onların balonlamasına bakılarak çok benzer kullandıklarını farkettim ama vermiyorlar.

gAQ8XN.jpg


5kj7yA.jpg


Her Neyse ben de artık buraya gelmeliyim dedim. Sizlerden birisi bilir belki. Marvel'in Şu anda çıkan Secret Wars eventindeki serilerde kullandığı font nedir?

Şimdiden teşekkür ediyorum...
 

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,322

Sayın "SpiderWEBS", aradığınız font "CCHush Hush" comics fontuna çok benziyor. Bu fontun Türkçe desteği de var. Sizce de benziyor mu? Bir kontrol edin.
Not: Diğer sitelerden farklı olarak bu forumda herkes birbirini kardeş olarak gördüğü için elindekini paylaşmaktan sakınmaz (eğer elinde mevcutsa tabii). Aradığınız bu fontsa büyük ihtimalle temin edebiliriz.

CCHUSH.jpg

 
Son düzenleme:

daltas

Çeviri & Balonlama
14 Haz 2009
1,656
137,648
Sayın SpiderWEBS,

Bugün tesadüfen baktığım profil sayfamda iki ziyaretçi mesajınızı gördüm.
Genellikle yalnızca özel mesajları takip ettiğimden ve çok nadiren profil sayfama
girdiğim için ne yazık ki bugüne kadar mesajlarınızı görmek nasip olmamış.

Sanırım aradığınız CaptainComic fontu bu konuyla ilgili.
Fontun karakter tablosunda Türkçe desteği olduğu görülüyor.
Linki aşağıda.

 

Darkopal

Yeni Üye
25 Ocak 2010
28
191
Bursa
Marvel ve DC Comics bünyesinde oluşturulmuş balonlama (lettering) departmanları mevcuttur. Bu departmanlar, sadece şirket bünyesinde kullanılmak üzere, karakterlere veya çizgi romanlara özel font tasarlarlar. Bu fontları hiçbir yerde bulamaz veya satın alamazsınız (tabii bu şirketlerin balonlamasını yapan biri değilseniz.) Aradığınız font da bunlardan biri, "kapalı devre font" tabir edilenlerden. Bariz farklılıklar mevcut olsa da, çoğu karakter CCHushHush fontunu andırıyor. Yerine kullanabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Üst