e-Posta ile Kolay Dosya Aktarımı (wetransfer)

Tarantula

Onursal Üye
9 Ağu 2010
662
2,961
Bugün internet üzerinden bir dosya programının varlığından haberdar oldum. Sitede arattım 2 yerde sadece link olarak verilmiş tanıtımı yapılmamış.



Site bu. Özellikle ortaklaşa balonlama ve çeviri yapan arkadaşlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Göndereceğiniz kişinin ve kendinizin e-Posta adreslerini yazıyorsunuz. dosyayı yüklüyorsunuz. İsterseniz mesaj da yazabiliyorsunuz. Yükleme tamamlanınca arkadaşınızın e-posta adresine link gidiyor. o linkten 7 gün içinde indirme yapılabiliyor. Sık ve arka arkaya gönderim yapanlar için kullanışlı. Bizim kullandığımız dosya yükleme sitelerinde bu işlem biraz daha uzun sürüyor ayrıca önce hangisini gönderdim, bana ne gönderdi gibi karışıklıklara birebir.

Umarım faydası olur balonlamacı arkadaşlar için.

Kolay gelsin.
 

tabure

Guest
14 Eki 2011
621
2,015
Bastiani Kalesi
dropbox'a üye oluyorsun, tarantulanın belirttiği wetransfer üyelik olmadan da kullanılabiliyor sanırım. Ama komplo teorisi de olabilir, tam emin değilim.
 

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,324

"Wetransfer" ücretsiz üyelikte dosyayı 7 gün saklayıp siliyormuş. Bir de galiba ücretsiz üyelikte 2GB (dosya başına?) kapasite ile sınırlandırılmış ama istenilen sıklıkta gönderilebiliyormuş. Her şeye rağmen ilginç bir servis. Küçük bir dosyayla denedim, link tıpkı bizim alışık olduğumuz barındırma sitelerinde olduğu gibi hemen geldi. Ancak 7 gün sınırlaması ÇD kullanımına hiç uygun değil. Kayıtlı üye olununca dosyalar üyelik boyunca hiç silinmiyormuş, üyelik de aylık 7,5 dolarmış! Üyelik bitince dosyalara da veda etmek gerekiyor yani.

Şu an için MediaFire ve Mega çok iyi gidiyorlar, hiç sıkıntı yok. Ancak bu tür yeniliklere hep açık olmak lazım. (Teşekkürler "Tarantula"). Belki günün birinde onlar gibi belki de daha iyi bir barındırma sitesine rastlarız.

Bu arada Yandex disk'i kurdum, üç gündür kullanıyorum, ancak makineyi çok hantallaştırdı, PC'deki bir yazılımı da bozdu. Çok yavaş upload ediliyor, sanki yazılım bilgisayarın içinde dolaşıyormuş, birşeyler arıyormuş gibi geldi. Herhalde bugünlerde bilgisayardan kaldırırım..

 
Son düzenleme:
Üst