![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 05.Ocak.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Öncelikle merhaba arkadaşlar
![]() Konu arda19989 tarafından (03.Temmuz.2016 Saat 09:01 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merhaba Arda. Kendinizi tanıtın yaşınız nedir kimsiniz sizinle çalışmak isteyenler mutlaka olacak ama en azından kiminle çalışacağını bilmek hakları. Örümcek sevilen bir karakter yaş grubunuza uygun bir ekip oluşturulabilir bizde ilgiyle takip ederiz.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Aslında doğrusunu söylemek gerekirse bilgilerimi paylaşmayı pek sevmem fakat şöyle yapalım.Bana facebook'dan kullanıcı adıyla ve mail adresleriyle ulaşabilirsiniz
![]() Konu arda19989 tarafından (12.Haziran.2016 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama |
![]()
Şimdi kardeşim. Sen çevirip balonlamak
mı istiyorsun? Yoksa başkalarına mı çevirtip balonlatmak istiyorsun? Lütfen kızdım sanma, fakat dediklerin böyle gösteriyor.
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Hayır tabikide
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama |
![]()
Açıkçası bu işler böyle yürümüyor. Forum
içerisinde anlatımlar mevcut. Yine de iyi niyetimi kullanarak sıfırdan başlamak istiyorum. İngilizce düzeyiniz ne kadar? Önceden çeviri konusunda herhangi bir çeviri deneyiminiz, çalışmanız ya da internette paylaşıma değer görülmüş bir çalışmanız var mı? Çizgi roman konusunda ne kadar tecrübelisiniz? Çizgi roman konusunda seçiminiz; Fumetti mi, comics mi? Çizgi roman geçmişiniz ne düzeyde? Ve bu kahraman üzerinde sıkılmadan çalışmak için, şevkinizi kaybetmemeniz için soruyorum. Peki balonlama konusundaki çalışmalarınız var mı? Yoksa sıfırdan mı başlıyorsunuz? Bu soruların hepsine cevap verirseniz sevinirim. Bunlar dışında yaşınız kaç? Bu bilgiyi öğrenmek zorundayım. Çünkü aramızda ilişki, sohbet düzeyi bu kademede ilerleyecektir.
![]() |
![]() |
#7 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Mart.2011
•Rep Puanı : 15892
•Rep Seviyesi :
![]()
Selam arkadaşım. Ekip arıyorum diyosunuz ama tamamen kendi fikrimi söyliyeyim.
Çeviri bir-kaç kişiyle yapılabilir. Mesela çevirine güvenmiyorsan bu konuda iyi bir arkadaşa yolarsın oda senin için çeviri kontrol yapabilir. Ama balonlamayı tek kişi yapmalıdır. Çünkü balonlama kişiden kişiye çok fark eder ve sırıtma ihtimali var....Atıyorum Superior Spider-Man İlk 10 sayfasını ben balonlayayım kalan 10 sayfayı şu balonlar tarzı düşünme. Ki türk çizgi gibi gruplarda bile bir çizgiromanı maximum 2 kişi halleder. Onun dışında kişisel bilgi derken TC Kimliğinizi istemiyoruz tabi. Adınız yaşınız ilgi alanınız (comic- Fumetti) vs. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Hemen ilk sorunuza geliyim.İngilizce seviyem yüksek.Evet çeviri yaptım.Fakat internette paylaşmadım.Örnek olarak Sentry'nin 2005(sanırım bu yıldı) yılında çıkan serisini çevirmiştim.Diğer sorulara geçicek olursak.Çizgi roman konusunda ne kadar deneyimliyim hemen söyleyim.İlk çizgi romanım Örümcek Adam'ın klasik Arkabahçe serilerindendir.İsmi galiba ''Hydra Sürüsünü Kim Güdüyor'' du.Sonra her şey gelişti.Terciğim Comics'dir.Fumetti pek okumam daha doğrusu hiç okumadım.Bir kere Red Sonja denk gelmişti ki onu da hatırlamıyorum.Balonlama konusunda çalışmalarım yok doğrusunu söylemek gerekirse.Ve yukarıda belirttiğim gibi yaşımı ya da diğer bilgilerimi vermeyi pek sevmem.
Konu arda19989 tarafından (13.Ekim.2013 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 08.Ekim.2013
•Rep Puanı : 7337
•Rep Seviyesi :
![]() Açıkçası bu işler böyle yürümüyor. Forum içerisinde anlatımlar mevcut. Yine de iyi niyetimi kullanarak sıfırdan başlamak istiyorum. İngilizce düzeyiniz ne kadar? Önceden çeviri konusunda herhangi bir çeviri deneyiminiz, çalışmanız ya da internette paylaşıma değer görülmüş bir çalışmanız var mı? Çizgi roman konusunda ne kadar tecrübelisiniz? Çizgi roman konusunda seçiminiz; Fumetti mi, comics mi? Çizgi roman geçmişiniz ne düzeyde? Ve bu kahraman üzerinde sıkılmadan çalışmak için, şevkinizi kaybetmemeniz için soruyorum. Peki balonlama konusundaki çalışmalarınız var mı? Yoksa sıfırdan mı başlıyorsunuz? Bu soruların hepsine cevap verirseniz sevinirim. Bunlar dışında yaşınız kaç? Bu bilgiyi öğrenmek zorundayım. Çünkü aramızda ilişki, sohbet düzeyi bu kademede ilerleyecektir. Haklısın.İşte benim gibi genel birkaç bilgi yazarsan eğer arkadaşta bulursun. ![]() "Tolgam" hocamız sana yardımcı olacağa benziyor sanki ![]() ![]()
Bizim bu ağaç sevdamız; Zamanında astığınız "Üç Fidan" için. Konu Futurama tarafından (13.Ekim.2013 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Çeviri Balonlama |
![]() Hemen ilk sorunuza geliyim.İngilizce seviyem yüksek.Evet çeviri yaptım.Fakat internette paylaşmadım.Örnek olarak Sentry'nin 2005(sanırım bu yıldı) yılında çıkan serisini çevirmiştim.Diğer sorulara geçicek olursak.Çizgi roman konusunda ne kadar deneyimliyim hemen söyleyim.İlk çizgi romanım Örümcek Adam'ın klasik Arkabahçe serilerindendir.İsmi galiba ''Hydra Sürüsünü Kim Güdüyor'' du.Sonra her şey gelişti.Terciğim Comics'dir.Fumetti pek okumam daha doğrusu hiç okumadım.Bir kere Red Sonja denk gelmişti ki onu da hatırlamıyorum.Balonlama konusunda çalışmalarım yok doğrusunu söylemek gerekirse.Ve yukarıda belirttiğim gibi yaşımı ya da diğer bilgilerimi vermeyi pek sevmem. Peki. O zaman genç biri mi orta yaşlı biri mi olduğunuzu sorayım. Hitabımız ona göre olsun.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ultimate Spider-Man #28-38 (Çeviri ve Balonlama) | duvarsürüngeni | Örümcek Adam - Arka Bahçe Yayıncılık | 16 | 19.Mayıs.2020 15:47 |
Ultimate Spider-Man #35 (Çeviri ve Balonlama ) | EfsaneŞair42 | Çeviri ve Balonlama | 2 | 18.Ağustos.2012 21:47 |
Ultimate Comics: Spider-Man (Çeviri Balonlama Projesi) | duvarsürüngeni | Çeviri ve Balonlama Projelerimiz | 3 | 18.Nisan.2012 19:59 |
New Ultimate Spider-Man Comics Çeviri- Balonlama | blacksuited | Çeviri ve Balonlama Projelerimiz | 14 | 06.Şubat.2012 17:13 |