Superior Spider-Man,Ultimate Comics All-New Spider-Man çeviri ve balonlama

Superior Spider-Man,Ultimate Comics All-New Spider-Man çeviri ve balonlama

Çeviri Yardımlaşma Başlığı

Like Tree23Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13.Ekim.2013, 14:18   #1
Yeni Üye

arda19989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
arda19989 is on a distinguished road
Standart Superior Spider-Man,Ultimate Comics All-New Spider-Man çeviri ve balonlama
Öncelikle merhaba arkadaşlar Başlıkdan da anlayacağınız üzere Örümcek Adam'ın serisini çevirmeye başladım.Ama tek başıma yol katedemem.Bu yüzden aranızda ingilizcesi iyi olan ve balonlamayı bilen bir kaç arkadaşa ihtiyacım var.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg Superior-Spider-Man.jpg (88.9 KB (Kilobyte), 55x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg Ultimate_Comics_Spider-Man_Vol_2_6_0001.jpg (100.5 KB (Kilobyte), 38x kez indirilmiştir)
tolgam, brawod ve Nightwing. bunu beğendi.

Konu arda19989 tarafından (03.Temmuz.2016 Saat 09:01 ) değiştirilmiştir.
arda19989 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2013, 15:16   #2
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

büyük beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
büyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond repute
Merhaba Arda. Kendinizi tanıtın yaşınız nedir kimsiniz sizinle çalışmak isteyenler mutlaka olacak ama en azından kiminle çalışacağını bilmek hakları. Örümcek sevilen bir karakter yaş grubunuza uygun bir ekip oluşturulabilir bizde ilgiyle takip ederiz.
Dindar Diker ve tolgam bunu beğendi.
Alt 13.Ekim.2013, 15:58   #3
Yeni Üye

•Rep Seviyesi :
Aslında doğrusunu söylemek gerekirse bilgilerimi paylaşmayı pek sevmem fakat şöyle yapalım.Bana facebook'dan kullanıcı adıyla ve mail adresleriyle ulaşabilirsiniz

Konu arda19989 tarafından (12.Haziran.2016 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir.
arda19989 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2013, 16:48   #4
Çeviri Balonlama

Şükrü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 141750
•Rep Seviyesi :
Şükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond repute
Şükrü - İCQ üzeri Mesaj gönder Şükrü - AİM üzeri Mesaj gönder Şükrü - MSN üzerinden mesaj gönder Şükrü - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Şimdi kardeşim. Sen çevirip balonlamak
mı istiyorsun? Yoksa başkalarına mı
çevirtip balonlatmak istiyorsun?
Lütfen kızdım sanma, fakat dediklerin böyle gösteriyor.
tolgam bunu beğendi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şükrü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2013, 16:54   #5
Yeni Üye

•Rep Seviyesi :
Hayır tabikide Çevirip balonlamak istiyorum.Fakat zor bir iş olduğundan ekip arıyorum
tolgam bunu beğendi.
Alt 13.Ekim.2013, 17:06   #6
Çeviri Balonlama

•Rep Seviyesi :
Şükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond repute
Şükrü - İCQ üzeri Mesaj gönder Şükrü - AİM üzeri Mesaj gönder Şükrü - MSN üzerinden mesaj gönder Şükrü - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Açıkçası bu işler böyle yürümüyor. Forum
içerisinde anlatımlar mevcut.
Yine de iyi niyetimi kullanarak sıfırdan
başlamak istiyorum. İngilizce düzeyiniz
ne kadar? Önceden çeviri konusunda
herhangi bir çeviri deneyiminiz, çalışmanız
ya da internette paylaşıma değer görülmüş
bir çalışmanız var mı? Çizgi roman konusunda
ne kadar tecrübelisiniz? Çizgi roman konusunda
seçiminiz; Fumetti mi, comics mi? Çizgi roman
geçmişiniz ne düzeyde? Ve bu kahraman üzerinde
sıkılmadan çalışmak için, şevkinizi kaybetmemeniz
için soruyorum. Peki balonlama konusundaki
çalışmalarınız var mı? Yoksa sıfırdan mı başlıyorsunuz?
Bu soruların hepsine cevap verirseniz sevinirim.
Bunlar dışında yaşınız kaç? Bu bilgiyi
öğrenmek zorundayım. Çünkü aramızda
ilişki, sohbet düzeyi bu kademede ilerleyecektir.
tolgam ve Futurama bunu beğendi.

Şükrü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2013, 17:20   #7
Çeviri Balonlama

tolgam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 15892
•Rep Seviyesi :
tolgam has a reputation beyond reputetolgam has a reputation beyond reputetolgam has a reputation beyond reputetolgam has a reputation beyond reputetolgam has a reputation beyond reputetolgam has a reputation beyond reputetolgam has a reputation beyond reputetolgam has a reputation beyond reputetolgam has a reputation beyond reputetolgam has a reputation beyond reputetolgam has a reputation beyond repute
Selam arkadaşım. Ekip arıyorum diyosunuz ama tamamen kendi fikrimi söyliyeyim.
Çeviri bir-kaç kişiyle yapılabilir. Mesela çevirine güvenmiyorsan bu konuda iyi bir arkadaşa yolarsın oda senin için çeviri kontrol yapabilir.
Ama balonlamayı tek kişi yapmalıdır. Çünkü balonlama kişiden kişiye çok fark eder ve sırıtma ihtimali var....Atıyorum Superior Spider-Man İlk 10 sayfasını ben balonlayayım kalan 10 sayfayı şu balonlar tarzı düşünme. Ki türk çizgi gibi gruplarda bile bir çizgiromanı maximum 2 kişi halleder.
Onun dışında kişisel bilgi derken TC Kimliğinizi istemiyoruz tabi. Adınız yaşınız ilgi alanınız (comic- Fumetti) vs.
tolgam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2013, 17:22   #8
Yeni Üye

•Rep Seviyesi :
Hemen ilk sorunuza geliyim.İngilizce seviyem yüksek.Evet çeviri yaptım.Fakat internette paylaşmadım.Örnek olarak Sentry'nin 2005(sanırım bu yıldı) yılında çıkan serisini çevirmiştim.Diğer sorulara geçicek olursak.Çizgi roman konusunda ne kadar deneyimliyim hemen söyleyim.İlk çizgi romanım Örümcek Adam'ın klasik Arkabahçe serilerindendir.İsmi galiba ''Hydra Sürüsünü Kim Güdüyor'' du.Sonra her şey gelişti.Terciğim Comics'dir.Fumetti pek okumam daha doğrusu hiç okumadım.Bir kere Red Sonja denk gelmişti ki onu da hatırlamıyorum.Balonlama konusunda çalışmalarım yok doğrusunu söylemek gerekirse.Ve yukarıda belirttiğim gibi yaşımı ya da diğer bilgilerimi vermeyi pek sevmem.

Konu arda19989 tarafından (13.Ekim.2013 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.
Alt 13.Ekim.2013, 17:22   #9
Kıdemli Üye

Futurama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 7337
•Rep Seviyesi :
Futurama has a reputation beyond reputeFuturama has a reputation beyond reputeFuturama has a reputation beyond reputeFuturama has a reputation beyond reputeFuturama has a reputation beyond reputeFuturama has a reputation beyond reputeFuturama has a reputation beyond reputeFuturama has a reputation beyond reputeFuturama has a reputation beyond reputeFuturama has a reputation beyond reputeFuturama has a reputation beyond repute
Alıntı: Şükrü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Açıkçası bu işler böyle yürümüyor. Forum
içerisinde anlatımlar mevcut.
Yine de iyi niyetimi kullanarak sıfırdan
başlamak istiyorum. İngilizce düzeyiniz
ne kadar? Önceden çeviri konusunda
herhangi bir çeviri deneyiminiz, çalışmanız
ya da internette paylaşıma değer görülmüş
bir çalışmanız var mı? Çizgi roman konusunda
ne kadar tecrübelisiniz? Çizgi roman konusunda
seçiminiz; Fumetti mi, comics mi? Çizgi roman
geçmişiniz ne düzeyde? Ve bu kahraman üzerinde
sıkılmadan çalışmak için, şevkinizi kaybetmemeniz
için soruyorum. Peki balonlama konusundaki
çalışmalarınız var mı? Yoksa sıfırdan mı başlıyorsunuz?
Bu soruların hepsine cevap verirseniz sevinirim.
Bunlar dışında yaşınız kaç? Bu bilgiyi
öğrenmek zorundayım. Çünkü aramızda
ilişki, sohbet düzeyi bu kademede ilerleyecektir.

Haklısın.İşte benim gibi genel birkaç bilgi yazarsan eğer arkadaşta bulursun. Forumda seni tanır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"Tolgam" hocamız sana yardımcı olacağa benziyor sanki Dimi Hocam?
tolgam bunu beğendi.

Konu Futurama tarafından (13.Ekim.2013 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.
Futurama isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2013, 17:26   #10
Çeviri Balonlama

•Rep Seviyesi :
Alıntı: arda19989´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hemen ilk sorunuza geliyim.İngilizce seviyem yüksek.Evet çeviri yaptım.Fakat internette paylaşmadım.Örnek olarak Sentry'nin 2005(sanırım bu yıldı) yılında çıkan serisini çevirmiştim.Diğer sorulara geçicek olursak.Çizgi roman konusunda ne kadar deneyimliyim hemen söyleyim.İlk çizgi romanım Örümcek Adam'ın klasik Arkabahçe serilerindendir.İsmi galiba ''Hydra Sürüsünü Kim Güdüyor'' du.Sonra her şey gelişti.Terciğim Comics'dir.Fumetti pek okumam daha doğrusu hiç okumadım.Bir kere Red Sonja denk gelmişti ki onu da hatırlamıyorum.Balonlama konusunda çalışmalarım yok doğrusunu söylemek gerekirse.Ve yukarıda belirttiğim gibi yaşımı ya da diğer bilgilerimi vermeyi pek sevmem.

Peki. O zaman genç biri mi orta yaşlı biri mi
olduğunuzu sorayım. Hitabımız ona göre olsun.
tolgam bunu beğendi.

Bookmarks

Seçenekler
Stil