Orjinal Tarama bulabileceğiniz Siteler

  • Konuyu Başlatan panda78
  • Başlangıç tarihi
P

panda78

Bu başlığı açmakla doğru mu yaptım bilmiyorum eğer forum kurallarına aykırıysa silersiniz. Bu başlığı açmaktaki amacım Çeviri Balonlama yapmakta önemli bir aşama olan orjinal kaliteli tarama için bakabileceğiniz adreslere bir iki örnek vermektir. Ben genelde aşağıdaki sitelere bakıyorum:



Bir de özel bir çizgi romanı arıyorsunuz diyelim Google'da daha kolay bulmanızı sağlayacak kullandığım bir iki ipucu vereyim. Sadece arayacağınız çizgi romanın ismini yazmanız işinizi kolaylaştırmaz, işinizi kolaylaştırmak için aradığınız çizgi romanın yanına başka anahtar kelimeler eklemeniz iyi olacaktır. Mesela genelde Minutemen taramaları kaliteli olduğundan örnek olarak Google'a sadece Batman 608 yerine Batman 608 Minutemen yazarsanız daha iyi olur. Ya da Batman 608 filestube yazarsanız linklere ulaşmanız daha kolay olur. Veya Batman 608 kaskus veya Batman 608 avaxhome gibi site adlarıyla da aratmanız aradığınız çizgi romanlara ulaşmanızı kolaylaştırır.
 

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,617
6,031
İstanbul-İzmir
Hiçde kötü yapmamışsın arkadaş niye kötü olsun??
mycomicspost,tan takip ediyorum çoğu dc,yi bende orjinal dildede olsa hasret gideriyoruz arada:)
 

gruznan

Çeviri & Balonlama
20 Eki 2011
251
913
teh pardox...bu adresten bol miktarda ingilizce çizgiroman bulabilirsiniz...yalnız site üyelik istiyor olabilir...

 

SPIDERWEBS

Çeviri & Balonlama
31 Eki 2014
649
4,118
sağol kardeşim ama torrent olarak da indirebiliriz kickass.so'dan seriyi sayısını ve kaliteli taramaları olan minutemen yazıp arayın çıkıyo.
 

borkum

Yeni Üye
5 Haz 2014
73
108
Avaxhome zaten bildiğim bir siteydi ancak "my comic post" derinlemesine incelemeyi hakeden bir site.. Daha önceden haberim olmaması yazık olmuş.
 
Üst