![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
arkadaşlar bu bölümdeki romanları türkçeye kazandırmak istiyorum fakat yabancı dil bilmediğim için sadece balonlama yapabilirim. genelde kısa öyküler olmasına rağmen bu konuda bir eksiklik olduğu inancındayım. çeviri konusunda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu güzelliklerden okurları mahrum bırakmayalım. şimdiden teşekkürler. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 13.Eylül.2009
•Rep Puanı : 312707
•Rep Seviyesi :
![]()
Eskinin çizgi romanlarını, hele de siyah beyaz olanlarını ben de çok seviyorum. İngilizcem biraz var ama buna yeter mi bilmiyorum? Anlatımlar genelde kompleks, ilk seferde anlamak zor.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]() Eskinin çizgi romanlarını, hele de siyah beyaz olanlarını ben de çok seviyorum. İngilizcem biraz var ama buna yeter mi bilmiyorum? Anlatımlar genelde kompleks, ilk seferde anlamak zor. bakalım gönüllü bir çevirmen çıkacakmı? ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 30.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Ben yardımcı olmak isterim. Önümüzdeki haftadan itibaren.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 27.Ekim.2009
•Rep Puanı : 411509
•Rep Seviyesi :
![]()
sevgili dostum bagsettiğin korkular erie ve creepy baskısı 1960 ve 1970 lerde çıkanlar ise bende türkiyede çıkanların tamamı var.
orjinal baskıların neredeyse tamamı türkiyede yayınlandı. cevrilmesini istediklerinden bazlarının kapaklarını upload edersen sevinirim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ocak.2010
•Rep Puanı : 19872
•Rep Seviyesi :
![]()
güzel bir öneri inşallah cesur arkadaşlar el atar bu işe
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]() sevgili dostum bagsettiğin korkular erie ve creepy baskısı 1960 ve 1970 lerde çıkanlar ise bende türkiyede çıkanların tamamı var. orjinal baskıların neredeyse tamamı türkiyede yayınlandı. cevrilmesini istediklerinden bazlarının kapaklarını upload edersen sevinirim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu bölüme bakınız lütfen kapakları olmayan romanlar genelde sayfaları tek tek indirip bir dosyada toplayıp upload ettim. balonlama kısmını hallederim çeviri benim için yeterli.. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Ocak.2011
•Rep Puanı : 606202
•Rep Seviyesi :
![]() sevgili dostum bagsettiğin korkular erie ve creepy baskısı 1960 ve 1970 lerde çıkanlar ise bende türkiyede çıkanların tamamı var. orjinal baskıların neredeyse tamamı türkiyede yayınlandı. cevrilmesini istediklerinden bazlarının kapaklarını upload edersen sevinirim. Orijinal kapaklara bakarak Türkçe'de aynı kapakla yayınlanmış dergilerin içeriğinin aynı olduğunu düşünmek yanlış olur. Bakunin'in Korku Magazin'i paylaşırken yaptığı index gibi hangi hikaye hangi kitapta yayınlandı, onu belirten bir döküme ihtiyacınız var. O konuda da bir çalışma yapılması bildiğim kadarıyla. Üstelik Türkçe Korku, Vampirella gibi yayınların çevirilerine güvenmek de yanlış. Abartıyor olabilirim ama kontrol için Vampirella'nın Türkçe ilk sayısını orijinaliyle karşılaştırmak bu kanıya erişmek için yeterli. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ücretli Çevirmen Aranıyor | panda78 | Görüş ve Önerileriniz | 13 | 26.Haziran.2011 18:54 |
Çevirmen arayanlar | KelimelerKafi | Çeviri Yardımlaşma Başlığı | 1 | 23.Haziran.2011 10:13 |
Manga Çeviri Grubu [Çevirmen veya Editör aranıyor] | mystére | Çizgi Duyurular | 0 | 04.Eylül.2010 23:37 |
eksik çizgi romanları tamamlamak için bir öneri | selo1 | Görüş ve Önerileriniz | 0 | 16.Mayıs.2010 18:45 |