![]() |
Bir çeviren olsa da balonlasam diyen arkadaşlar içinÇeviri Yardımlaşma Başlığı |
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() |
#11 |
|
![]()
Evet ilk balonlamalarımın çoğunu beğenmediğim için yeniden balonladım. İlk yazdığım mesajın neresi sivri çıkış, arkadaşa düzgün bir iş çıkartırsın temennisinde bulundum bu mudur yani sivri çıkış, bunu böyle değerlendiriyorsa eğer moderatör arkadaş bana özel mesaj yazardı ben de cevabımı özel mesajla verirdim gerek görürsem konuya yazdığım mesajımı yeniden düzenlerdim. Herkese açık bir mesaj yazılırsa benim cevabımda ona uygun olacaktır.
|
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#12 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 109345
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
konu kilitlenmiş olduğu için panda78'in gitmesi hakkındaki düşüncelerimi buraya yazacağım...
panda78'in çıkışlarından çoğu kişi gibi bende rahatsız oluyorum... çünkü sert ve kişiyi direk silici çıkışlar bunlar... bu son durumda söylediği şey diğerlerinin yanında hafif kalmış olabilir. ama birikince böyle tepkilere yol açabiliyor işte sözler... bunu panda78'in anlayıp durumu gitme noktasına getirmemesini isterdim.. panda78'in gitmesi gerektiğini düşünmüyorum, tercih onundur ama... biraz daha sakin olabilirse ![]() isim vererek özellikle belirtirim ki conan22 ve exodus'un dediği gibi hiç bir şey yapmamış, prim yapmak için iş yapan vs. bir insan değildir kendisi... panda78'e hiç bir şey yapmamış gitsede olur diyecek insan önce dönsün bir kendisine baksın sonra konuşsun. panda78 pek sevilmeyen birisi olabilir fevri çıkışları sebebiyle ama yaptığı işide görmemek büyük saygısızlıktır ve bence panda78'e karşı alınan tavrın aynısını hakeder... siz okumuyor olabilirsiniz veya beğenmemişte olabilirsiniz yaptığı işleri ama böyle bir çıkışa panda78'in bugüne kadarki sert çıkışlarına hakkı olmadığı gibi sizinde hakkınız yok... panda78, başka bir grup insanın dediği gibi "gidiyorum silin paylaşımlarımı bir daha paylaşmayın vs." demenizi sizden beklemezdim gerçekten... bunlarıda o sinirli ve fevri yapınızın sebebiyle söylediğinize eminim ama paylaşım yapıyorsanız ve birileri gibi vip (bu yöntemde ne kadar işe yarıyor orası tartışılır ![]() bence gitme işini bir daha düşünün kimsenin şahsınızla bir sorunu olduğunu sanmıyorum... tüm sorun konuşmalarınızdaki sertlik, zedeleyicilik vs. bence bunu da aşabilirsiniz ve sorunu ortadan kaldırabilirsiniz...
Biz ki caniyiz! Herkes için ekmek, iş ve her türlü bağımsızlık ve adaleti istiyoruz. Pyotr Alexeyevich Kropotkin Konu filmografi tarafından (19.Eylül.2011 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#13 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 733251
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kitap paylaşıma açıldığı için konu kapanmıştır.
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|