![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 29.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
İngilizce almanca italyanca fransızca rusça kitap çizgiroman çevirileriniz uygun fiyata yapılır süreklilik garanti edilir irtibat için e-mail adresim [email protected] İyi günler dilerim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
Arkadaşlar ben bu şahsiyetin dolandırıcı olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle anlaştık şu kadar sayı şu zamana kadar şu ücrete diye normal standart bir ticari anlaşma gibi, kendisi yarısını bitirdiğini bana haber verdiğinde(başlangıç için 10 sayı üzerinden anlaştık 5 sayıyı bitirdiğini bildirdi),ben de inceleme amaçlı herhangi 3 tanesini yollamasını istedim ama yollamadı. 2 haftadırda msn ve mail bildirimlerime cevap vermiyor. Dediğim gibi dolandırıcı olma ihtimali yüksek, en azından sözünde durmayan biri öyle diyelim. Sitede ki arkadaşların bilgisine...
|
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Korku romanları için çevirmen aranıyor.. | büyük beyaz | Çeviri Yardımlaşma Başlığı | 7 | 13.Ekim.2011 23:57 |
Ücretli Çevirmen Aranıyor | panda78 | Görüş ve Önerileriniz | 13 | 26.Haziran.2011 18:54 |
Conan Arayanlar | sakaryadan_54 | Görüş ve Önerileriniz | 2 | 27.Aralık.2010 23:51 |
Manga Çeviri Grubu [Çevirmen veya Editör aranıyor] | mystére | Çizgi Duyurular | 0 | 04.Eylül.2010 23:37 |