![]() |
#1 |
Yasaklı Üye |
![]()
Bilidiğimiz üzere USM çizgi roman serisi 41 de son buldu. Ben bunu devam ettirmek istiyorum. Çevirileri yapabilecek varsa bende balonlama yapacağım. Teşekkürler.
![]() Konu Aliiii tarafından (13.Mayıs.2020 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Noktalama işaretleri |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ocak.2010
•Rep Puanı : 105436
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili Ali,
Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Çizgi Diyarı'nda hevesli iyi bir balonlamacıya ihtiyaç olduğu kadar Türkçe'yi iyi kullanan insanlara da ihtiyacımız var. Lütfen mesaj ve konularınızda Türkçe kurallarına uyunuz. Türkçe'yi doğru yazmanın faydalarını hayatın her alanında göreceksiniz. Çizgi Diyarı'nda keyifli ve hoş zaman geçireceğinize ve güzel dostluklar edineceğinize inanıyorum. Tekrar hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#3 |
Yasaklı Üye |
![]()
Hoş bulduk, tavsiyeniz için teşekürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 21.Kasım.2013
•Rep Puanı : 4021
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çeviri yapabilirim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
çeviri, çeviri & balonlama, spiderman, ultimate spider-man, yardım |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeviri yapabilcek kişi aranıyor | Aliiii | Forum Deneme-Öğrenme Alanı | 0 | 13.Mayıs.2020 01:10 |
AXA çeviri yapacak olan aranıyor. | barsgan | İstek Hattı | 11 | 26.Ağustos.2019 00:08 |
Çeviri Yapabilecek arkadaşlar! | vkopuzoglu | Çizgi Duyurular | 0 | 30.Aralık.2010 23:53 |
Manga Çeviri Grubu [Çevirmen veya Editör aranıyor] | mystére | Çizgi Duyurular | 0 | 04.Eylül.2010 23:37 |