Photoshop "Eylem" (action) ile Balon Temizleme

Photoshop "Eylem" (action) ile Balon Temizleme

Çeviri Yardımlaşma Başlığı


Like Tree52Likes

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24.Ocak.2019, 02:37   #11
Çeviri Balonlama
 
Mandos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23.Kasım.2017
Mesajlar: 24
•Rep Puanı : 25059
•Rep Seviyesi :
Mandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond repute
Standart
Alıntı: CloudT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Üretici komutu şu an aktif değil" diyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz?


Böyle bi hataya denk gelmedim. Ekran görüntüsü atarsanız ii olur.
Mandos isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Ocak.2019, 13:35   #12
Yeni Üye
 
CloudT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23.Ocak.2019
Mesajlar: 2
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
CloudT is on a distinguished road
Standart
Alıntı: Mandos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle bi hataya denk gelmedim. Ekran görüntüsü atarsanız ii olur.

Videoda yapılanları tek tek yapıyorum ama eylem sonunda bunu gösteriyor. Her görselde bunu yapmıyor, bazılarında sorunsuz iken bazılarında bu hatayı veriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
CloudT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Ocak.2019, 18:54   #13
Çeviri Balonlama
 
Mandos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23.Kasım.2017
Mesajlar: 24
•Rep Puanı : 25059
•Rep Seviyesi :
Mandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond reputeMandos has a reputation beyond repute
Standart
Alıntı: CloudT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Videoda yapılanları tek tek yapıyorum ama eylem sonunda bunu gösteriyor. Her görselde bunu yapmıyor, bazılarında sorunsuz iken bazılarında bu hatayı veriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

PS'in 2015 sürümünden beri kullanıyorum bu action'u hiç böyle bi hatayla karşılaşmadım. PS'den action ı silip tekrar yükleyerek dene istersen. Yine olmazsa kendin bi "action" kaydedebilirsin.
Mandos isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni konu açma yetkiniz
Mesajlara cevap verme yetkiniz
Eklenti yükleme yetkiniz
Mesajınızı değiştirme yetkiniz

[IMG] Kodları
HTML Kodları
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:03

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
Valid XHTML 1.0 Transitional
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...
ÇizgiDiyarı® Her Hakkı Saklıdır.
sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort eryaman escort