Kanan: The Last Padawan

pomakemir

Yeni Üye
8 Şub 2012
75
614
Kapak hazır. 2-3 güne de balonlaması tamamlanıp gelecek inşallah.


Wn2L2N.jpg


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

lastsith

Yeni Üye
5 Eyl 2013
16
7
Eline sağlık şimdiden Wessaur. Hazır Aralıkda film gelecekken şimdiden bizi hazır hale getiriyorsun. Bu arada Dark Horse Star Wars lara dokunulamıyor ama değil mi???
 

legomert26

banned
12 Eki 2013
29
5
Darth Vader serisini çevirmek isterim aslında. Eğer sizde yapmak isterseniz seriyi ortak yapabiliriz. İlk sayının birazını çevirmiştim ama sonra balonlayacak birini bulamamıştım.
 
Son düzenleme:

bylrzgr

Kıdemli Üye
16 Tem 2011
222
203
Okumazmıyız Wessaur ayıp ettin.2 gündür bu paylaaşımı bekiliyorum ve şimdide 2. paylaşımı merakla beklemeye başladım.Güç seninle olsun =)
 

Hellblazer

Onursal Üye
31 Mar 2012
751
1,583
Gotham
Bu gidişle Marvel çıkışlı Star Wars'ların hiçbiri elinden kaçamayacak sevgili dotum :) Harika gidiyorsun , emeklerin için çok teşekkürler.
 

Silla

Yeni Üye
21 Nis 2015
7
8
Daha çok star wars çizgi romanı gelmesi dileğiyle :)
Teşekkürler kolay gelsin.
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,227
Kamlançu
Öncelikle merhaba, Çizgi Roman Gezegeni zaten Kanan The Last Padawan'ı çeviriyor. Lütfen ilk araştırın.

Bahsettiğiniz bloga şimdi baktım. Google bile zor buldu, orası ayrı mesele. Neyse, Kanan the Last Padawan yayınlamışlar 3 sayı, ilk sayısı için alıntı denilmiş.. Diğerlerini indirip bakmadım, iş yerinde olmasam bakardım. Onu geçeyim, atar yapmadan önce paylaşımın tarihine baktınız mı? Taa Nisan ayında yayınlanmış. Kaçıncı ay? 4. ay. Hangi aydayız? Ekim. 10. ay. Ağustos ayında yayınlamaya başlamışsınız ya da başlamışlar. 6 ay boyunca nerelerdeydiniz de şimdi aklınıza geldi?

İlk araştırın demişsiniz. Ne anlatmak istediğiniz anlaşılmıyor bu cümleden. İlk biz araştırdık, biz yayınlayacağız mı? İlk önce araştırın da yapılmış olanı yapmayın mı? Çözebilene aşk olsun.

Bu arada bu sayıyı yapan arkadaş bir süre sonra paylaşımlarını azalttı ve görünmez oldu. Muhtemelen kendi bloğunu açtı ve oradan devam ediyor. Ya da okul vs gibi sebeplerle ya da ortak bulamadığı için şu an için çalışma yapmıyor. Bir sürü şey olabilir. Onlar bir şey değil de, sanki telif hakkını almış gibi hesap sorarcasına buradan böyle bir giriş yapmanız hoş değil. Reklam kokusu alıyorum. Bloğa talep mi az nedir?

Sitemizde talep ederseniz blog için bir bölüm açılır ve bloğunuzda paylaştığınız şeyleri buradan duyurma imkanı da bulabilirsiniz. Bu tarz agresif girişler yerine biraz araştırıp diğer blogların da buradan paylaşım yaptığını görüp uzlaşma yoluna gidebilirdiniz. Bunu saymayalım, mesajınızı yeniden bir gözden geçirip düzeltin, ben de bu mesajı sileyim. Hiçbir şey olmamış gibi. Ne dersiniz?
 

Çrgezegeni-Doctor

Yeni Üye
21 Eyl 2015
6
8
Tekrar merhaba, gönderinin tarihine dikkat etmedim ve reklam yapma amacım değil. Aynı zamanda sahibi görünmez olmadı elimizde çevirdiğimiz bir sürü çizgi roman var ama bunları hep beraber paylaşıcaz. Agresif derken anlamadım. ''Lütfen ilk araştırın.''da lütfenin anlamını biliyorsanız bu bir ricadır. İnsanlık hali bir sürü çizgi romandan hangisinin çevrildiğini bilemezdin ve bu daha dikkat etmen için bir ricaydı herhangibi bir agresif, hakaret veya sanal şiddet unsuru yoktu.

Telifini almadık ama sitemizin sloganı şu: Daha önce çevrilmeyen ve telifli olmayan çizgi romanları size sunucaz.'' bundan anlıyacağınız gibi şuan ki çoğu çizgi roman sitesi aynı çizgi romanı çeviriyor ve başkasının çevirdiğinden haberdar değil. Fakat biz haberdarız. Bloğa talep az değil tıklamalarımız geçen hafta 1k idi.

Ve agresif yorumu tekrar söylüyorum bir rica idi. Biz bunları çevirmiceksiniz diye bir yazı paylaşmadık sonuçta. Sadece biz burda cidden emek veriyoruz ve çevirmenlerimiz okul nedeniyle ayrıldığı için artık çevirmenlere maaş bile veriyoruz. Aynı emeği sizde veriyorsunuzdur çevirilerinize bakıyorum gayet iyi ve hoşlar.

Herhangibi bir tehditkarlık algıladıysanız affedin. İyi günler.
 

mavibener

Yeni Üye
15 Ağu 2011
61
31
teşekkürler:D harikaymış..güç sizinle olsun..
2.ve 3.sayısının linkini paylaşabilirmisiniz..
 
Son düzenleme:

pomakemir

Yeni Üye
8 Şub 2012
75
614
Ortak bulamadığım ve işler sebebiyle uzun süredir yoktum. Eğer bulursam öncelikle All-star western ve star wars ı tamamlamak niyetindeyim.
 

Enver Yılmaz

Çeviri & Balonlama
11 Ocak 2018
696
6,507
Kocaeli
Önceden yüklediğim zippyshare linki silinmiş, ben de kendi dosyaupload klasörüme yükledim, aşağıdaki linkte yapılmış olan 5 bölüm bir arada mevcuttur, Yönetici arkadaşlarımız bu linki Alternatif link olarak Ana Konuya eklerler ise iyi olur.

Star Wars - Kanan - The Last Padawan:
 

bylrzgr

Kıdemli Üye
16 Tem 2011
222
203
Bu seri internette 12 sayı. Bu 5 sayılık seride bir hikaye başlayıp bitmiyor mu? Şimdiden teşekkürler.
 

Enver Yılmaz

Çeviri & Balonlama
11 Ocak 2018
696
6,507
Kocaeli
Bu seri internette 12 sayı. Bu 5 sayılık seride bir hikaye başlayıp bitmiyor mu? Şimdiden teşekkürler.

12 sayıda İki farklı hikaye var, ilk 5 sayıda birinci hikaye bitiyor, 7-12. sayılar arası ikinci hikaye, 6. sayı bu iki hikaye arasında bir ara geçiş gibi, şahsi görüşüm yapılsaydı iyi olurdu ama yapan arkadaşlar ikinci hikayeye geçmek istemediklerinden sanırım yapmamışlar.
Aşağıdaki 5. sayının son sayfası sanırım durumu özetliyor.


W0EtBI.jpg
 
Üst