![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 25.Ocak.2013
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Merhaba arkadaşlar, serinin 5. sayısı da hazır, umarım beğenirsiniz.
Buradan, font konusunda yardımlarını esirgemeyen Efsahane arkadaşımıza ayrıca teşekkür ediyorum. ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ayrıca, önceki sayıyı da düzenleyip tekrar ekledim. Onu da buradan indirebilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu DavidNolan tarafından (03.Şubat.2013 Saat 04:32 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kısa süre içerisinde gelen bu ikinci paylaşımınla kat ettiğin mesafe inanılır gibi değil. Metinlerin balon içerisinde dengeli dağılımından tut, dilin akıcı kullanımına kadar her şey çok güzel. Bu sayıda biraz daha ustalık gerektiren işleri de başarıyla hallettiğini görüyorum. Harika!
Sayının finali eğlenceliydi. Fazla konuşup okuyacak dostların keyfini kaçırmayalım. Ellerine sağlık, sevgili DavidNolan. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]()
Devamını bende bekleyenlerdenim arkadaş!
Bu anti örümcek hoşuma gitti. Ufak tefek hatalar var tabii ki de. İmla konusunda ders verecek değilim haşa! Dikkatimi çeken başlangıç sayfasında ki gazete sütunlarında kelime hataları var sadece. Bana göre okunabilir seviyede ve güzel olmuş...
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ocak.2010
•Rep Puanı : 19872
•Rep Seviyesi :
![]()
serinin devam etmesi güzel...çok sağol..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 25.Ocak.2013
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() Kısa süre içerisinde gelen bu ikinci paylaşımınla kat ettiğin mesafe inanılır gibi değil. Metinlerin balon içerisinde dengeli dağılımından tut, dilin akıcı kullanımına kadar her şey çok güzel. Bu sayıda biraz daha ustalık gerektiren işleri de başarıyla hallettiğini görüyorum. Harika! Sayının finali eğlenceliydi. Fazla konuşup okuyacak dostların keyfini kaçırmayalım. Ellerine sağlık, sevgili DavidNolan. Güzel eleştirileriniz için çok teşekkürler. ![]() Devamını bende bekleyenlerdenim arkadaş! Bu anti örümcek hoşuma gitti. Ufak tefek hatalar var tabii ki de. İmla konusunda ders verecek değilim haşa! Dikkatimi çeken başlangıç sayfasında ki gazete sütunlarında kelime hataları var sadece. Bana göre okunabilir seviyede ve güzel olmuş... Aslında imlaya elimden geldiğince, her yerde dikkat etmeye çalışırım. Hatta bu çizgi romanda da, her sayfayı, iki üç defa gözden geçirmiştim. Ama gazete sütunlarını kontrol etmemişim demek ki. Hemen düzeltip tekrar yükledim. Linkleri de yenilerim birazdan. ![]() Rica ederim. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili DavidNolan,
Bir önceki çalışma ile bunun arasında çok fark var. Oldukça hareketli bir macera ve hızla okunuyor. Ben beğendin. Balonlamada, yazıları balon içlerine oldukça dengeli sığdırmışsın. Kişilerin konuşmalarındaki kesilmeleri, kısık ses ve bağırmaları yazıya güzel adapte etmişsin. Bence bundan sonraki adım, yer ve zamanların geçtiği başlıkların Türkçeleştirilip balonlanması olmalı. Eline sağlık.
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 03.Eylül.2009
•Rep Puanı : 107745
•Rep Seviyesi :
![]()
Huzur ve sükûneti arayan Kaine,New York'tan kaçıp Houston'a gelir.Bakalım burda aradığını bulabilecek mi?Paylaşım için teşekkürler...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 16.Eylül.2011
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Yürü be koçum bu işi sıkılmadan üşenmeden takip ettire bilirsen hen kendini çok geliştirirsin hemde bu sayfalarda roman takip edenlerin taktirini ve duasını alırsın ellerine emeğine sağlık durmanan yola devam senden istirhamım başka kanallara sapmadan başladığın işi sürdürmen. yavaş ve emin adımlarla kolaygelsin.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 01.Şubat.2017
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Ne olur çevirisi devam etsin bu seriyi çok sevdim süper
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 01.Şubat.2017
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Devamı ne zaman gelecek ?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Scarlet Spider Vol2 01 (Çeviri ve Balonlama) | proturk | proturk | 12 | 12.Mart.2017 21:34 |
Scarlet Spider 006 (2012) | strider | Spider-Man | 3 | 04.Mart.2017 16:31 |
Scarlet Spider Vol2 03 (Çeviri ve Balonlama) | proturk | proturk | 15 | 01.Ekim.2013 02:48 |
Scarlet Spider Vol2 02 (Çeviri ve Balonlama) | proturk | proturk | 8 | 01.Ekim.2013 02:23 |
Scarlet Spider vol 2 #4 (Çeviri ve Balonlama) | DavidNolan | Çeviri ve Balonlama | 17 | 03.Şubat.2013 01:18 |