![]() |
#1 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 29.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 28916
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Taramalarda renkleri düzeltmek için epey oynadım, ancak iyi bir sonuç aldığımı düşünüyorum.
![]() "Otuz yıl önce, uzayın uçsuz bucaksız derinliklerinde bir şey patladı!" Prologue (Giriş) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyi okumalar, maceranın kalanı çok yakında!
![]() Konu duvarsürüngeni tarafından (01.Şubat.2013 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili spider-man,
Eski çizgi romanları çalışmak daha zordur. Rengi solmuş ve boyutu küçük olduğundan balonlamasında sıkıntı yaşanabilir. Bu yüzden daha iyi taramalar ile çalışmak faydalıdır. Çevirinin iyi olduğunu düşünüyorum, balonlama da iyi. Lakin ''Super Lokal Hero'' başlığını ve gazete sayfasını da çevirip balonlasaydın daha güzel olurdu. Keşke çizgi romanın sadece giriş kısmını yapmasaydın da sayının tamamını çevirip balonlasaydın. Bence eksik olmuş, tanıtım sayısı gibi durmuş.
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Aralık.2011
•Rep Puanı : 16226
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir süper kahramanın doğuşuna tanık oluyoruz. Eline sağlık Spider-man harika olmuş
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]() Sevgili spider-man, Eski çizgi romanları çalışmak daha zordur. Rengi solmuş ve boyutu küçük olduğundan balonlamasında sıkıntı yaşanabilir. Bu yüzden daha iyi taramalar ile çalışmak faydalıdır. Çevirinin iyi olduğunu düşünüyorum, balonlama da iyi. Lakin ''Super Lokal Hero'' başlığını ve gazete sayfasını da çevirip balonlasaydın daha güzel olurdu. Keşke çizgi romanın sadece giriş kısmını yapmasaydın da sayının tamamını çevirip balonlasaydın. Bence eksik olmuş, tanıtım sayısı gibi durmuş. Sayının kalanını yarın paylaşacağım, görüşleriniz için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ocak.2010
•Rep Puanı : 19872
•Rep Seviyesi :
![]()
çok sağol..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili spider-man,
Bu giriş bölümünün metni epey az olmasına rağmen yapılan işçilikle ilgili fikir veriyor. Bu kısım itibariyle balonlama çalışman iyi. Ancak lütfen böyle parça parça değil, sayının tamamını bir seferde paylaş. Belki görüş almak için böyle yapıyorsun ama bu konu kirliliğine ve aranan paylaşımın bulunmasında zorluğa yol açabilir. Devamını bekliyorum. Ellerine sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Bildiri ve görüşleriniz için teşekkürler, sonraki sayılarda dikkat edeceğim.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
çeviri ve balonlama, spider-man, web of spider-man, yerel kahraman, örümcek adam |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Spiderman ve Red Sonja 01 (Çeviri ve Balonlama) | The_DarknesS | grreenman & Patrick Wilding | 18 | 01.Ağustos.2019 14:10 |
Spiderman ve Red Sonja 05 (Çeviri ve Balonlama) | The_DarknesS | grreenman & Patrick Wilding | 10 | 07.Ağustos.2011 16:02 |
Spiderman ve Red Sonja 04 (Çeviri ve Balonlama) | The_DarknesS | grreenman & Patrick Wilding | 8 | 19.Temmuz.2011 12:23 |
Spiderman ve Red Sonja 03 (Çeviri ve Balonlama) | The_DarknesS | grreenman & Patrick Wilding | 10 | 01.Temmuz.2011 00:57 |
Spiderman ve Red Sonja 02 (Çeviri ve Balonlama) | The_DarknesS | grreenman & Patrick Wilding | 13 | 11.Haziran.2011 13:49 |