Daredevil-Reborn/Yeniden Doğuş#1

Edgard

Yeni Üye
26 Tem 2012
16
105
Ankara
ddreborn102300x450.jpg


Konusu:Gözleri kör olan Matt Murdock bir avukattır. Ancak geri kalan tüm hisleri inanılmaz derecede ileridir. Sokaklarda adaleti sağlayan ve koruyan "Daredevil" olarak tanınır.

Daredevil olarak bir hata yaptı ve kostümünü bıraktı. Süper kahramanlığa arkasını dönüp şehirden kaçtı, kendinden kaçtı!

New Mexico'da ıssız bir kasabaya doğru yola çıktı. Orada kör bir çocukla arkadaş oldu. Ancak belanın peşini bırakmadığını görünce kahramanımız Daredevil yine birini öldürmeden şehirden kaçmaya çalışıyor. "Daredevil:The Devil's Hand" serisinin devamı niteliğindedir. Ancak okunmazsa bir şey kaybedilmez.(Eğlenceden başka)

Comic içerisinden bir görüntü:

ddreborn010021300x450.jpg


İndirme Linki:


Tekrar merhaba arkadaşlar. Önceki yazımızda Batman-Secrets Bölüm 1'i sizlerin huzuruna sunmuştuk. Merak etmeyin devamı gelecek. Bu sadece Batman ile çevirisi paralel devam eden bir seri. Dediğimiz gibi üç kişilik bir grubuz.Umarım beğenirsiniz.Devamı gelecektir. Kozmik çeviri takımı sizler için çalışıyor.

*Edgard
*Sharren
*Crosh
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Edgard

Yeni Üye
26 Tem 2012
16
105
Ankara
Teşekkür ederiz.Çeviri listesinde bir çok Daredevil var umarım daha fazla zevk alırsınız.
 

seymin

banned
15 Ağu 2009
225
239
en sevdiğim karakterlerden biri.çeviride daredevile ağırlık verilirse müteşekkir olurum.hem, hukuki terimler konusunda yardım da edebilirim.
 
12 Şub 2010
15,006
543,640
Emekleriniz için teşekkür ederim Kozmik Çeviri Takımı
Bakalım Daredevilimiz şehirden kaçmakla sorunlarını çözebilecek mi
Yoksa köydeki sorunlar daha mı fazla
 

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,377
3,552
Midgard
Hocam mükemmelsiniz. Nerde sevdiğim kahraman var bulup çevirisini yapıyorsunuz. Çok teşekkürler :)
 

Edgard

Yeni Üye
26 Tem 2012
16
105
Ankara
Ehe.Ne mutlu bize.Batman ve Daredevil ile çok karşılaşacaksanız.Projelerimiz kapsamında :)
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,078
36,671
İstanbul
Paylaşma arzunuz için bir kez daha teşekkür ederim. "Batman-Secrets/Gizemler" isimli çalışmanızdaki değerlendirmelerim büyük ölçüde bu çalışma için de geçerli. Ancak örneğin font seçiminde bu kez sanki aslına daha yaklaşılmış gibi.

İzninizle ana mesajda yer alan resimleri biraz büyütüyorum.

Kolay gelsin.
 

Sharren

Yeni Üye
26 Tem 2012
2
2
İzmir
Dosyada 23. sayfa hata veriyor ve görünmüyor...Ama sayfaları cbr'den çıkardığımda sayfa da bir sıkıntı yok...Tekrar cbr haline getiriyorum o sayfa yine görünmüyor...Bilmem anlatabildim mi?

Direnç 11 işin teknik kısımlarını açıklamış yine de çeviriden sonra çizgiroman diline uygun bir redaksiyondan geçirilirse daha iyi olur kanısındayım...Birde sizin gözünüze güzel görünen bir şey güzeldir...Yaptığınız işi bir an önce bitirmek için değilde daha güzel nasıl yaparım diyerek çalışırsanız bu ufak kusurlarda giderilecektir...

Tabi ki çok profosyenel olmak zorunda değiliz...Ama balon ortalamalarına, kenar boşluklarına ve harf aralıklarına dikkat edersek ortaya göze daha güzel görünür bir paylaşım çıkacaktır...

Paylaşım için teşekkürler...

23. sayfa hakkında bir fikrim yok açıkçası, bende bir problem olmadı. Ortalama, kenar boşlukları ve harf aralıkları konusunda sonuna kadar haklısınız, zaten gözümüze de çarpıyor yaptıktan sonra. Bundan sonra o konularda da daha dikkatli olacağız. Yorumunuz için teşekkür ederiz. :)
 

zinzi

Süper Üye
19 Nis 2011
770
415
Yeditepe İstanbul
Uzun zamandır Daredevil okumamışdım.
Forumda görmek çok güzel bir süpriz oldu.

Ellerinize sağlık. Yeni Ç.r takımları görmek mutluluk verici.
 
Üst