Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Subzero

Süper Üye
26 Tem 2010
1,262
15,891
Ultimate Spider-Man Özet

000a.jpg


Boyut: 5mb Sayfa: 5
Hazırlayan: Ozanca

Ultimate Spider-Man dünyasına devam etmeden, şimdiye kadar ne olduğunu bu kısa özette okuyacaksınız. Dahası için ise bizi takip edin.



usm28_cover.jpg


Boyut: 16mb Sayfa: 24
Çeviri ve Balonlama: Ozanca

Peter Parker, Örümcek Adam olmak ile öğrenci olmak arasındaki dengeyi kurmakta zorlanıyor. Öğrencilik hayatındaki denge bozukluğu okul müdürü tarafından farkedilince Peter'ın May Halası da veli görüşmesine çağırılıyor. Bu sırada MJ, Peter'a bir olayın patlak verdiğini, acilen gitmesi gerektiğini söylüyor. Okuldan çıkmaya çalışan Peter ise halasıyla karşılaşıp görüşmeye ister istemez o da katılıyor. Peki, Örümcek Adam kötülüğü durdurmaya yetişebilecek mi? Eğer yetişemezse kim buna engel olacak? Tamamı bu sayıda.



Ultimate%2BSpider-Man%2B-%2B029%2B-%2BStolen%2BIdentity%2B-%2B00%2B-%2BFC.jpg


Boyut: 14mb Sayfa: 25
Çeviri ve Balonlama: Ozanca

Banka soymak, rehin almak, adam pataklamak. Bunlar tam... Örümcek Adam'a göre mi? İşleri yoluna koymaya çalışan Peter için huzurlu bir gün ancak güzel bir rüyada olabilir. Halkın gözündeki itibarı zedelenen Örümcek Adam, bir de ilişkisinin giderek zedelenmesi karşısında neler yapacak?Ayrıca bu sayının sonunda da Flash Noktası için yapılmış yeni bir tanıtım sayfasını görebilirsiniz.



Ultimate%2BSpider-Man%2B-%2B030%2B-%2BEmergency%2B-%2B00.jpg


Boyut: 18mb Sayfa: 24
Çeviri ve Balonlama: Ozanca

Çizgi roman haftamız tüm hızıyla devam ediyor. İşte karşınızda haftanın ikinci çizgi romanı.

Örümcek Adam vuruldu ve akıbetinin ne olacağını kendisi bile bilmiyor.
Artık bir suç zanlısı olan Peter'a kelepçe takılır, halası onu merak etmektedir ve durumu idare etmek yine MJ'e kalır. Ancak olaylar MJ'in düşündüğünden daha vahimdir. Peter'ın yardım isteyebileceği tek kişi MJ, Peter'ı tutuklanmaktan, kimliğini açığa çıkarmaktan ve en önemlisi ölmekten nasıl kurtaracak?



Ultimate%2BSpider-Man%2B-%2B031%2B-%2BBlack%2BVan%2B-%2B00.jpg


Boyut: 18mb Sayfa: 24
Çeviri ve Balonlama: Ozanca

Peter yaralıdır ve bunu kimseye belli etmeden normal gibi davranmak oldukça zor. Fakat Parker şansı bu kez yaver gider ve yardım ayağına gelir. Sahte Örümcek Adam sınırını iyice aşmış ve polis toplantısında boy göstererek etrafı dağıtmıştır. Fakat Parker şansı çok kısa sürecektir, beklenmedik bir ölüm kapıya dayanmıştır.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst