5 Ronin-1 Wolverine

Kemikdilli

Kıdemli Üye
2 Ocak 2012
194
542
Sonunda bir tanesini bitirebildim. İlk çalışmamı ekliyorum. Umarım beğenirsiniz. Lütfen eleştirilerinizi yazın.

5 Ronin, çok ilginç bir seri. Marvel kahramanları, tamamen farklı bir görüntüde ve süper güçlerine sahip olmadan seride yer alıyor. İlk iki kitabı çevirebildim o yüzden detaylı bilgi veremiyorum zira sanırım hikaye son kitapta toparlanacak. 5 bölümden oluşuyor. Wolverine, Hulk, Punisher, Psylocke ve Deadpool. Wolverine burada, Hulk'ı yakında ekleyeceğimi umuyorum.

Benim İngilizcem çok kısıtlı. Büyük oranda mekanik çevirmen yardımı ile çalışmayı yaptım. Bu seriyi beğenen ve kısa sürede sonuçlanmasını isteyen, çeviri yapacak bir arkadaşl işe ortak olmak isterse, hikayenin sonunu daha hızlı şekilde öğrenebiliriz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

aneptun2

Yeni Üye
14 Şub 2011
86
128
Sevgili Kemikdilli bu sayıyı foruma kazandırdığın için sana teşekkür ediyor devamını sabırsızlıkla bekliyorm.

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,186
İstanbul-İzmir
Evet az bir şey anlam kaybetmiş cümleler var yok değil..
Ama yaptığınız takdire şayan çaba onuda yok saydırır insana :)
Müthiş beceriniz balonlamada bence , hiç fena olmamış bana göre ki ilk çalışmanız birde?
Emekleriniz için teşekkür ederim ve devamınıda dörtgözle beklerim..

Kemikdilli

Kıdemli Üye
2 Ocak 2012
194
542
Yanlış anlamış olmayı umduğum bir meseleden dolayı linki ben kaldırdım. Ama kısa bir süre sonra, serinin devamı olan 2 kitapla birlikte yeniden yükleyeceğim. 5 Ronin toplam 5 kitaptan oluşuyor. 3'üncünün çalışmasını bitirmek üzereyim.

Kemikdilli

Kıdemli Üye
2 Ocak 2012
194
542
Vay be! Bir arkadaş benim kaldırdığım linki yüklemiş. Sevindim. Bu seri 5 kitaptan oluşuyor. 4'ünü bitirmiştim. Beşincisinin ortalarına gelip bıraktım. Bu gazla tamamlayayım bağri.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,175
38,029
İstanbul
Vay be! Bir arkadaş benim kaldırdığım linki yüklemiş. Sevindim. Bu seri 5 kitaptan oluşuyor. 4'ünü bitirmiştim. Beşincisinin ortalarına gelip bıraktım. Bu gazla tamamlayayım bağri.

Sizin linki neden kaldırdığınıza dair hiçbir fikrim yok. Dostlarımız kırık link bildirimi yaptığı için link yenilenmiştir. Çalışmalarınızın paylaşılmaması yönünde bir talepte bulunmadığınız sürece ilgili linkler kırılsa bile bir dostumuz tarafından yenilenecektir.

Çalışmanıza devam etme arzusunda olmanız sevindirici.

Saygılar.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,549
29,238
İzmir
Link yenilenmesi sayesinde bu kitabı gördüm.
Daha önce nasıl da gözümden kaçmış.
İlk sayı çok ilginç geldi.
Devamını yapıyor olmanız sevindirici.
Umarım kısa zamanda okuma fırsatı buluruz.

Kemikdilli

Kıdemli Üye
2 Ocak 2012
194
542
Bu hafta akşamları çalıştığım için tamamlayamadım. Son kitad Deadpool. Onun son 5 sayfası kaldı. Haftaya yüklerim sanırım.