Aliens vs Predator - Three World War(Çeviri ve Balonlama)#3

santiago

Yeni Üye
15 Ağu 2010
69
203
istanbul
Selam arkadaşlar aslında paylaşımı yarın sabah yapıcaktım ama dayanamadım çeviri-balonlamayı bitirir bitirmez paylaşayım dedim.
Şöyleki avp#2 95 kere indirilmiş. İlginize teşekkür ediyorum. Umarım bu 3. sayı daha fazla indirilir, bende daha mutlu olurum.
Onun dışında
1. sayıya ve ırklar hakkında kısa bir bilgiye ulaşmak için sizi şuraya alalım:
http://www.cizgidiyari.com/forum/ceviri-ve-balonlama/50230-aliens-vs-predator-three-world-war-ceviri-ve-balonlama.html#post177671
2.sayı için ise buraya:
http://www.cizgidiyari.com/forum/ceviri-ve-balonlama/50477-aliens-vs-predator-three-world-war-ceviri-ve-balonlama-2-a-2.html#post178977


Şimdiye kadar neler oldu:
not: spoiler içerir 1-2. sayıları okumayanlar için okumaları önerilmez :)
-caparis VII gezegeninde bir grup uzaylı yaratık tarafından saldırıya uğrayan madencileri araştırmak üzere albay Rast komutasındaki bölge muhafızları(ing: colonial marines) görevlendirilir. Ne ile karşı karşıya oldukları konusunda fazla bilgi sahibi olmayan askeriye, caparis vıı’de olan olaylar ile ilgili video görüntülerinden yola çıkarak avcı ve böcek diye adlandırılan 2 farklı uzaylı yaşam formuyla karşı karşıya olduklarını çok geçmeden anlarlar. Nitekim, geçmişte Ryushi gezegeninde avcılarla kontak kurmuş bir sivil olan Machuki Noguchi’den yardım isterler. Ne yazıkki, caparis VII kolonisine saldıranların machuki’nin geçmişte birlikte avlandığı avcılar değil, katil diye adlandırılan ve böcekleri de kontrol altına almanın bir yolunu bulmuş olan farklı bir gruptur. Bunu üzerine eski dostlarıyla tekrar iletişim kurmaya karar veren Noguchi, albay rast komutasında’ki koloni askerleriyle birlikte geçmişte avcılarla birlikte savaştığı yere, Ryushi gezegenine iner... Bundan sonrası çok tehlikelidir, yanlış bir hareket istenmeyen sonuçlara, hepsinin ölmesine sebep olabilir, küçük bir mimik insanlık ve avcılar arasında savaşa yol açabilir. Bu ittifağın kurulması isteniyorsa, herkes çok dikkatli hareket etmelidir.


Macera devam ediyor
Alien Predator'e Karşı - 3. Dünya Savaşı: SAYI 3

19798390_1.jpg




Gelecek Sayı:
16115.jpg
 

kral911

Süper Üye
12 Ocak 2010
3,050
1,505
kapağını beğendiğim sayıyıda sitemize katmışsın çok sağol
 

zinzi

Süper Üye
19 Nis 2011
770
416
Yeditepe İstanbul
Yeni sayı için çok teşekkürler. Forum ahalisi olarak o kadar şanslıyız ki emeklerini bizlerle paylaşan bir çok çeviri balonlama ustamız var.

Vip saçmalığı yok. Elit kesim kasıntısı yok. Yaşasın Çizgi Diyarı.
 

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,003
22,070
Sarıyer
Her sayıda üstüne koyarak, hatalarını düzelterek ilerliyorsun hem de gayet hızlı çalışıyorsun. Çok başarılı bir çevirmen & balonlamacı kazandık sanırım.
 
12 Şub 2010
15,006
543,803
Bir zamanlar okuyacak yeterli sayıda çizgi roman olmamasından yakınan bendeniz şimdi, paylaşımlarla okumaya sunulan kitapları okumaya yetişememekten hatta aldığım yeni yayınları da geç okumaktan muzdarip haldeyim.

Bir de maruzatım var, bölüm bölüm paylaşımları arkasını bekleyemediğim için tamamlandıktan sonra okumayı tercih ediyorum. Ancak artık tamamlanmış bir çok seriyi dahi indirip okumaya zaman bulamıyorum. Okuyamadığım için değerlendirme ve yorum yapamıyorum. Bunun ilgisizlik olarak algılanmamasını rica ederim. Birbirinden güzel ve kaliteli bu paylaşımlar ve verilen emeklere büyük saygı duyuyor ve okuyabilecek zamana sahip olmayı umuyorum.

Saygılarımla.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,645
İzmir
Sevgili santiago,
Her sayı bir öncekinden daha güzel ve daha başarılı...
Zevkle takip ediyorum.
Teşekkür ediyorum.
 

santiago

Yeni Üye
15 Ağu 2010
69
203
istanbul
Yapıcı yorumlarınıza çok teşekkür ederim. Hızlı bir şekilde sizleri fazla bekletmeden bu mini seriyi tamamlamayı düşünüyorum. Umarım bir aksilik olmazda, kısa sürede tamamlarım. Tekrardan keyifli okumalar herkese.
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,735
44,049
denize sıfır
hikaye güzel işlenmiş ben çok beğendim.ilk bölümde(büssürü)gibi bir kelime gördüm bir sürü yazılsa iyiydi.beni rahatsız eden bir şey değildi maksat kıllık olsun:):)teşekkürler.
 

santiago

Yeni Üye
15 Ağu 2010
69
203
istanbul
hikaye güzel işlenmiş ben çok beğendim.ilk bölümde(büssürü)gibi bir kelime gördüm bir sürü yazılsa iyiydi.beni rahatsız eden bir şey değildi maksat kıllık olsun:):)teşekkürler.

günlük dil alışkanlığı işte, ne kadar dikkat etsekte kaçıyor. Uyardığınız iyi oldu.:)
Bu arada sonradan farkettim ilk sayının ilk balonunda Caparis 8 yazmışım normalde 7. sektör olması gerekiyor tam orjinali
Caparis VII bu şekilde yazılıyor roma rakamından okurken şaşırmışım sanırım, 2 ve 3 sayıda daha dikkatli davrandım tabiki:)
 

asimreis

Kıdemli Üye
23 Nis 2010
242
188
amigo müthiş bir seriye imza atmışsın.eline sağlık.karşılıksız paylaştığın
için ayrıca teşekkür ederim.serinin sahibi olarak son kitaba kadar bekliyoruz
asimreis-izmir 1951
 
Üst