![]() |
#1 |
Aktif Üye |
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çeviriyi Yapan Arkadaşa Teşekkürler Keyifli Okumalar Konu ertuğrul tarafından (01.Nisan.2019 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi,kapak resmi eklendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye |
![]()
Dostum o kadar hızlı yükleme yapıyorsun ki hangisini indireyim,hangisini okuyayım hangisine teşekkür edeyim şaşırdım.Emeğine sağlık.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Aktif Üye |
![]()
Rica ederim kardeşim ama tavsiye istersen haddime olmayarak tounga yı tavsiye ederim daha önce okumadım bana biraz tarzan biraz conan karışımı bir roman gibi geldi indirip denemek lazım
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 19.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
çok teşekkürler kardeş çok güzel olmuş eline sağlık
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 01.Haziran.2009
•Rep Puanı : 10010
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İlk sayısını bulabilirmisiniz ilki olmayınca 2.sayı o kadar güzel olmuyor.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
hulk, hulk sayı 2, sayı |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hulk Marvel Yayınları Sayı 08 - Maske | ertuğrul | Dev Hulk Marvel Çizgi Roman Yayınları Kesim Ajans | 2 | 02.Mart.2010 07:25 |
Hulk Marvel Yayınları Sayı 11 | SECRET1962 | Dev Hulk Marvel Çizgi Roman Yayınları Kesim Ajans | 1 | 02.Mart.2010 07:19 |
Hulk Annual 18-Hulk vs Grimm | jackmaldow | Çeviri ve Balonlama | 0 | 03.Eylül.2009 15:38 |