En Aydınlık Gün - Green Lantern: Yeni Koruyucular #53 - #62 (Çeviri ve Balonlama)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darkruse

Yeni Üye
23 Ocak 2010
19
57
gl_53_001a.jpg


Boyut: 19mb Sayfa: 24
Çeviri ve Balonlama: Darkruse

En Karanlık Gece'de dirilen milyonlarca ölüyü günlerce tekrar gömmekle uğraşan ve birlikler arası barış imzalayan kahramanlarımız nihayet oturup sakince konuşma fırsatını buldular ama bu sakinlik aldatıcı olabilir çünkü gizli kapılar ardında planlar yapılmaya devam ediliyor ve ortada hayatın gücünü barındıran eşsiz güçte ama sahipsiz bir Beyaz Fener var. Hal Jordan bu muazzam gücün sorumsuz ellere geçmesine izin verecek mi? Ve Beyaz Fener'in sahibi kim olacak?



gl_54_001a.jpg


Boyut: 20mb Sayfa: 24
Çeviri ve Balonlama: Darkruse

En Karanlık Gece bitmesine rağmen görünüşe bakılırsa hiç kimsenin Dünya'yı terk etmek gibi niyeti yok. Herkes bir şeylerin peşinde. Beyaz Fener'in ve varlıkların ortaya çıkışı ile bunların bir ilgisi var mı? Ve hikayemize bu sayıda galaksiler arası bir kelle avcısı konuk oluyor.



gl_55_0001.jpg


Boyut: 22mb Sayfa: 29
Çeviri ve Balonlama: Darkruse

Atrocitus, Ganthet ve Guy Gardner ile yaptığı gizli anlaşmayı uygulamaya başladı. Hal Jordan çok geç olmadan varlıkları bulmak zorunda. Ve Atrocitus'u yakalamak için gelen biri var. Galaksiler arası kelle avcısı, Lobo. Son Zarniyalı çünkü diğer bütün zarniyalıları öldürdü. Lobo'ya kesinlikle hayran kalacaksınız!



gl_56_01.jpg


Boyut: 22mb Sayfa: 24
Çeviri ve Balonlama: Darkruse

Telekinetik güçlere sahip olan garip görünüşlü Hector Hammond, Parallax ve Ion'ı yakalayan gizemli kişinin de yardımıyla hapishaneden kaçacak ve gözünü Larfleeze'e dikecek. Ama Hal Jordan ona karşı koyacak ve ona yardım eden kişinin kim olduğunu öğrenmeye başlayacak!



gl_57_01.jpg


Boyut: 25mb Sayfa: 25
Çeviri ve Balonlama: Darkruse

Hal Jordan ve Larfleeze Ophidian'ın peşinden Las Vegas'a gidiyorlar. Ancak orada tamamen farklı bir hikaye onları bekliyor. Predator'ün vücudunda ilk defa bir erkek Yıldız Safiri! Carol Ferris'de Predator'ü yakalamak için orada. Carol Ferris ve Predator'ün isteği ne? Yıldız Safirlerinin yeni kraliçesi kim olacak?



gl_58_001.jpg


Boyut: 22mb Sayfa: 25
Çeviri ve Balonlama: Darkruse

Yeşil Fener, varlıkları bulabilmek için Birliğin düşmanlarıyla iş birliğine devam ediyor ama bu onların kötülüğe devam etmeyecekleri anlamına gelmiyor. Umudun varlığı Adara kendine yeni bir taşıyıcı bulacak ve hem Atrocitus'un yaptıklarının hesabını sormak hem de Yeşil Fener'e yardım teklifinde bulunmak için çok yakından tanıdığımız biri birkaç sayı boyunca aramıza katılacak. Bakalım Hal Jordan bu teklifi kabul edecek mi?



gl_59_001.jpg


Boyut: 22mb Sayfa: 25
Çeviri ve Balonlama: Darkruse

Indigo Kabilesi ve Lila Işığı hâlâ tüm gizemini ve bilinmezliğini korurken Lila Işığı'nın varlığı Proselyte'a bir taşıyıcı bulmak için yanlarında da En Karanlık Gece'den tanıdığımız Kara El'le birlikte Dünya'ya geri dönüyorlar. Flash'dan sonra Evren'in Koyucuları'da Hal Jordan'ın yüzüğünden hiçbir bilgi gelmemesinden dolayı bir işler karıştırdığından şüphelenmeye başlıyor. Ve varlıklar toplanınca daha önce Parallax ve Ion'ı da çalan kişi geri dönüyor ve onun kimliğini öğrenmeye daha çok yaklaşacağız.



gl_60_001.jpg


Boyut: 22mb Sayfa: 24
Çeviri ve Balonlama: Darkruse

Bu sayıda hem Indigo Kabilesi'nin sırları Lila ışığının varlığı Proselyte'ın gelişiyle birlikte açığa çıkıyorhem de bütün varlıkları ele geçirmeye çalışan kişinin kim olduğunu öğreneceğiz. Ve Flash'ı ele geçiren Parallax'ın Hal Jordan'la arasındaki müthiş savaşa tanık olacağız. Ayrıca bu sayının sonunda Flash Noktası için yapılmış yeni bir tanıtım sayfası sizleri bekliyor.



gl_61_001.jpg


Boyut: 23mb Sayfa: 22
Çeviri ve Balonlama: Darkruse

Çizgi roman haftasının ilk çizgi romanıyla karşınızdayız. Bu sayıda ana hikayeden biraz uzaklaşıp, öfke varlığı Butcher ve onu arayan Spectre'yle Atrocıtus'un bir araya geldiklerinde neler yaptıklarını göreceğiz.



gl_62_001.jpg


Boyut: 26mb Sayfa: 27
Çeviri ve Balonlama: Darkruse

Green Lantern Savaşı başlamadan önce ona hazırlık niteliği taşıyan Yeni Koruyucular hikayesi bu sayıyla son buluyor. Birçok sır ve beklediklerimiz bu sayıda açığa çıkacak. Krona varlıklardan ne istiyor? Hal Jordan ve diğer birlik üyeleri Krona'ya karşı koyabilecekler mi? Green Lantern Savaşı yaklaşıyor ve Green Lantern #63. sayıdan bir ön izlemeyi de sayının sonunda bulabilirsiniz.

 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst