Dark Reign - Dark Wolverine #01 - #03 (Çeviri ve Balonlama)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Craban

Yeni Üye
10 Tem 2010
18
88
darkwolverine.jpg


Dark Wolverine #75

Format:cbr
Sayfa:25
Boyut:20mb
Çevirmen:Ryu Hayabusa
Japon bir bayanla evlenen Wolverine'in, bu ilişkiden doğan ve ölü sandığı oğlu Daken, Norman Osborn'un liderliğindeki İntikamcılar ekibine, Wolverine olarak katılır. Zaten bu ekip, gerçek süper kahramanların kılıklarına bürünmüş kötülerden oluşmaktadır.



4edd0ea80d898d8b04a6131c4f3831c46g.jpg


Boyut:38mb Sayfa:27
Çeviri ve Balonlama:Craban & Ryu Hayabusa

Daken da, en az Osborn kadar üçkağıtçı olduğunu kanıtlamıştı. Zekasını ve güçlerini kullanarak, bu dönek takımın her üyesini kendi amaçları doğrultusunda yönlendirmekteydi. Ama Osborn'un İntikamcılar'ının iplerini elinde tutmak Daken için yeterli değildi. Karşılıklı kışkırtmadan doğan bir tartışmada, Bullseye oklarından birini Daken'in göğsüne fırlattı... ve bu olaydan birkaç saat sonra Fantastic Four olaya karıştı, çünkü ekipten Johnny Storm'un bacağına bir ok saplanmıştı.
Ancak bu oku kim fırlatmıştı? Bu Daken'ın göğsünden söküp çıkardığı ok mu, yoksa Bullseye'ın sadağından başka bir ok muydu? Ve ayrıca, Daken tam olarak neyin peşindeydi...?



Wolverine+77_0001a+%28390+x+600%29.jpg


Boyut: 37mb Sayfa: 27
Çeviri: Craban
Balonlama: Ryu Hayabusa

Daken, Fantastic Four’un merkezi olan Baxter Binası’na gitti. Ve burada Osborn’un uygulamalarından memnun olmayan bir müttefik rolüne büründü. Ancak Reed Richards ve ekibin diğer üyeleri Daken’a şüpheyle yaklaştılar.

Bu esnada Bullseye'da, Daken’ın izini sürmekteydi. Daken’ı Baxter Binası’na kadar takip etmişti. Ve tüm bunları videoya almıştı. Ancak Bullseye’ı da takip eden birisi vardı. Bu da Norman Osborn’dan başkası değildi. Osborn ikisine de güvenmiyordu. Bu nedenle ikisini de yakın takibe almıştı. Bullseye ile tartışmaya tutuşan Osborn’a kamerayı hazırlamasını öneren bir mesaj geldi. Ve bu esnada Fantastic Four üyelerinden Ben Grimm, Daken’ı Baxter Binası’nın penceresinden aşağı fırlattı. Ve tüm bu yaşananlar Osborn tarafından an be an kaydedildi. Peki Osborn bu kaseti ne yapacak ? Daken asıl amacına ulaşabilecek mi? Bullseye ve Daken arasında ki bu dalaşma nasıl son bulacak, hepsi bu sayıda.



 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst