Dragon Age #01 - #06 (Çeviri ve Balonlama)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Craban

Yeni Üye
10 Tem 2010
18
88
da01a.jpg


Dragon Age #1
Format:cbr
Sayfa:24
Boyut:27mb
Çeviri:Craban
Balonlama:Ryu Hayabusa
Aynı isimli bilgisayar oyunundan uyarlanan Dragon Age sizlerle.



3be90f03477e57ea4b4480ccea1572aa5g.jpg


Dragon Age #2
Format:cbr
Sayfa:24
Boyut:23mb
Çeviri ve Balonlama:Craban
Aynı isimli bilgisayar oyunundan uyarlanan Dragon Age sizlerle.
Ferelden... Zamandan ırak bir diyar. Büyü Konseyi'nin yuvası... Güç düzenin zirvesindeki bölge. Aynı zamanda Tapınak şövalyelerinin yuvası, yani bölgedeki barış muhafızlarının... Tapınak Şövalyesi Sadatt ve genç Büyücü Veness arasında yasak bir aşk gelişti, bu olay Veness ve çocuğunun ölümüyle noktalandı. Daha doğrusu Sadatt buna inanıyordu---ancak yanılıyordu. Zira, Veness bu durumu ondan saklamıştı, ormandan geçen bir yolcunun ellerine tutuşturuvermişti bu çocuğu. Yazgısı çok olağandışı bir çocuktu o...



ed855a40c6d570b16f20f71897905c9d6g+%28389+x+600%29.jpg


Dragon Age #3
Format:cbr
Sayfa:24
Boyut:34mb
Çeviri ve Balonlama:Craban

Tapınak Şövalyesi bir baba ve büyücü bir anneden doğan Gleam, yasak bir aşkın meyvesiydi. Henüz on yedi yaşındayken, onu evlat edinen ailesi katledildi. Gleam beş parasız vaziyette, genç kardeşi ve kuzeniyle ortada kaldı. Büyü yapabildiği için cüceler de bu talihsiz genç kızın peşindeydiler. Gleam'in ise peşinde olduğu tek bir şey vardı... İntikam.

IDW'nun EA Comics etiketiyle çıkardığı, aynı adlı vidyo oyununa dayanan altı sayılık serinin, üçüncü sayısı.



Cda_04_01.jpg


Sayfa:24 Boyut:32mb
Çeviri ve Balonlama: Craban

Gleam, kendisini evlat edinen anne ve babası öldürülünce, ufak kardeşi Agmo ve kuzeni Datlin ile, uzak akrabalarının yanına yerleşmek umuduyla yola çıktı. Ancak yolculuk oldukça tehlikeliydi. Zira Tapınak Şövalyeleri ve tek kollu bir cüce peşlerindeydi. Ve Gleam, ailesini öldüren adamı bulduğunu düşünüyordu.

IDW'nun EA Comics etiketiyle çıkardığı, aynı adlı vidyo oyununa dayanan altı sayılık serinin, dördüncü sayısı.



cda-01.jpg


Sayfa:26 Boyut:33mb
Çeviri: Alderaan Balonlama: Craban

Gleam, gerçek gücünün farkında olmayan ve asıl ailesini asla tanımayan, genç bir büyücüydü. Üvey anne ve babası öldürüldü ve kuzeni Datlin de Gleam'in peşindeki Tapınak Şövalyeleri tarafından katledildi.Şu anda ise, büyü gücü engellenen Gleam ve üvey kardeşi Agmo'nun kaçmak için hiç bir şansı yok.



cda_06_01.jpg


Sayfa:24 Boyut:29mb
Çeviri ve Balonlama: Craban

Tapınakçılardan kurtulan, Gleam, Agmo ve Minderel, tüm Ferelden'in yer altına yayılmış Derin Yollar'a sığındı. Fakat karanlığın canavarlarıyla dolu bu yerden canlarını zor kurtardılar. Şimdi ise durum daha da kötü bir hal aldı, Gleam ailesini katleden haydutlarla yüz yüze.



 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst