Absolution #0 Türkçe

lestimo

Yeni Üye
22 Nis 2021
55
269
t1yZAb9UpbGvzUDuIZEr7mJuOrUSCw7rn9nh7bprrtpQgMFzwwoDxti2xQTCkIi-qx6o_xEF6B9R=s0



Kahramanımız John Dusk, polis gücünün süper güçlere sahip bir üyesi olarak yıllardır görev yapmaktadır. Amirleri ve iş arkadaşları tarafından sevilen biridir. Kendisi gibi bir polis olan kız arkadaşı ile mutlu bir ilişkisi vardır. Günleri masumları korumak ve suçluları (süper güçlere sahip olsunlar ya da olmasınlar) yakalayıp adalete, daha doğrusu yasal düzene teslim etmekle geçer. Bir süper kahramandır, ama rozeti olan, devlet için çalışan, yaptığı iş için maaş alan bir süper kahraman.

Görevini yaptığı yıllar boyunca pek çok korkunç, normal bir insanın aklının kavramakta zorlanacağı, lakin gene de insan aklı tarafından üretilmiş kötülüklere şahit olmuştur. Öldürülmüş çocukların parçalarına, defalarca kez tecavüze uğramış, yatağa bağlı bir şekilde ölümü bekleyen ve belki de uman kadınlara rastlamıştır Dusk. Geceleri rahat uyuyamaz, kabuslarla uyanır haldedir.

Ve John Dusk, adalet sistemindeki kusurlarını da bilir. Kanıt eksikliğinden serbest bırakılan suçlular, cezası bitince ilk fırsatta cinayetlerini tekrar edenler… Bütün bunların karşısında kendisinin ve mahkemelerin elinin kolunun bağlı olduğunun farkındadır. Sistemin çarklarından biri olarak, sistemin işlemediği noktalara vakıftır. Kurtaramadığı, koruyamadığı her masumun yükü uykuya dalmaya çalışırken üzerine çöker.

Ve John Dusk bir gün rahat uyumaya karar verir. (A)
 
Son düzenleme:

NightMare420

Aktif Üye
8 Şub 2021
311
1,024
Emeğinize sağlık hikaye çok hoşuma gitti olaylar nasıl gelişecek acaba şimdiden meraklandım. Bu güzel sayı için tekrar teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Üst