Long John Silver - Çok Yakında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,278
16,829
Daha 8 yaşındaydım. Annem yaz tatilinde okumam için 3 tane kitap aldı. Bugün gibi hatırlıyorum onları. Kumsalda uzanırken, bir yandan da onları okuyordum.

İlki Tom Sawyer'dı. Acayip hoşuma gitmişti tabii ki. Yaramazlık yapıp, Missisipi kıyısında oynayan bir çocuğun maceraları hangi 8 yaşındanın hoşuna gitmez ki.

İkincisi Oliver Twist'di. Okudum, ya bu İngilizler çok kötü insanlarmış galiba dedim. Eh, o yaşta bir çocuk bile bazı şeyleri anlıyor.

Üçüncüsü Define Adasıydı. Okudum ve tamam dedim. Hayatımın kahramanını buldum. Long John Silver'dı o. Kendime onu örnek alacaktım. Yedi denizlerde dolaşıp, aptal kaptanların ellerinden gemilerini alacak, bana sırtını dönenleri hançerleyecek, yağma ile mutlu mesut yaşayacaktım.

Bugün bile onu hatırlıyorum. Tatlı dilli, acımasız, tek bacaklı korsanı kim sevmez ki. Eh madem 4. bölüm de yayınlandı, macerası tamamlandı, korsan serimize onunla devam edeceğiz efendim. Tabii ki, önce, anketi kazanan çizgiromanı bitireceğiz, sonra korsanların pirini okuyacağız.

Maceranın ilk bölümü, sayın honeybadger ve oguzoguz arkadaşlarımız tarafından tercüme edilmiş. 2-4. kitapları hazırlarken umarım onlarınki kadar güzel bir iş çıkarabilirim.

couv185144.jpg
 

grreenman

Çeviri & Balonlama
29 Eki 2009
282
410
Bu güzel seri ile forumda tanışmış, ilk sayıdan sonra devamını İngilizce takip etmiştim - torrent sitelerinde bulacağım diye canım çıkmıştı - bu harika haber ve girişim için şimdiden çok teşekkür ediyorum!

Keşke 4 cilt bir arada kuşe kağıda renkli baskısı da yapılsa, eminim Blacksad kadar çok sevilecektir!
 

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,547
Saygıdeğer dostum ,
Özellikle deniz , korsan , gemi gibi konularda yaptığınız çeviriler ve balonlamalar çok güzel.
Bunlara ilaveten mevcut yayınlanmış serilerin devamları ve de özelllikle BELEM ' in çalışmasını da programınıza alabilir misiniz ?
En derin saygı ve sevgilerimle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst