![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 10.Eylül.2012
•Rep Puanı : 5221
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Scott Pilgrim buradaki birkaç arkadaşın gündemindeydi, fakat bu işe gönüllü son arkadaştan da belli bir zamandır ses çıkmadığı için bu işe el atmaya karar verdim. Eğer bu işi halihazırda yapan biri varsa, sevinirim haber verirse bana. Sonuçta kimsenin emeğine yazık olmasın.
Kapağı da Türkçeleştirmeyi düşünüyorum, lakin bu işte pek tecrübeli olmadığım için şimdilik kayda değer, daha doğrusu içime sinen bir çalışma yapamadım, ama uğraşacağım. Olmazsa o kısmı atlarım, veyahut yardım etmeye gönüllü birisi varsa bu konuda, seve seve alırım yardımlarını. ![]() Şu an için, balonlamanın çoğunu hallettim, yarısına kadarını çevirdim, kalan kısımları ve kapağı kısa sürede halletmeyi umuyorum. Beklemede kalın. Not: İlk önceliğim kapak, hazırlamayı başarırsam buraya ekleyeceğim. Özgün İsim: Scott Pilgrim's Precious Little Life Yayınlanma Yılı: 2004 Yazan: Bryan Lee O'Malley Çizen: Bryan Lee O'Malley Çeviren: Flying Turkman Balonlama: Flying Turkman Kapak: Flying Turkman (?) Fontlar:CCAdamKubert, Tw Cen MT Condensed Fontlara ilişkin not: Dün gece, Laffayette Comic Pro fontunun orijinal fonta daha yakın olduğunu fark ettim ancak iş işten geçmişti. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1054687
•Rep Seviyesi :
![]()
Haydi bakalım, kolay gelsin, sevgili Flying Turkman.
Hemen harekete geçmen çok sevindirici. Eminim tatilin boyunca bizi epey çizgi romanla buluşturacaksın. Kapakla çok mücadele etme bence. Çok zorlamazsa elbette kapağı da düzenleyebilmen harika olur ama kapak düzenlemek epey uzmanlık gerektiriyor. Burada harcıyacağın zamanı daha fazla sayıda çizgi romanın çeviri ve balonlaması için harcamanı kendi adıma tercih ederim. Ama elbette senin tercihin önemli. Yaptığın işten en çok nasıl keyif alacaksan öyle yap. Kolaylıklar dilerim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 13.Temmuz.2012
•Rep Puanı : 144567
•Rep Seviyesi :
![]()
çalışmanız çok güzel gidiyor. işin bitmiş halini bekliyoruz artık. kapak konusunda kapağı yollarsanız yardımcı olabileceğim bir şey ise yaparım.
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Mart.2010
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Ben de bu şekilde başlamıştım, hala da öğreniyorum, her şeyin bir ilki var ve üstelik çok güzel olmuş, aynen devam edin üstadım, dört gözle beklliyoruz, elinize sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 798473
•Rep Seviyesi :
![]()
Çalışmanızda kolaylıklar dilerim.
Tamamlanmış halini merakla bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 10.Eylül.2012
•Rep Puanı : 5221
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir aksilik olmazsa önümüzdeki Pazartesi'ye hazır olacak, aslında daha çabuk hazır olabilirdi ancak acele etmedim, zira haftalık yayınlamaya karar verdim ve geçen hafta Pazartesi duyurmuştum. Yani bir aksilik olmazsa her Pazartesi bir Scott Pilgrim olacak bundan sonra.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 13.Ocak.2011
•Rep Puanı : 26984
•Rep Seviyesi :
![]()
Sabırsızlıkla bekliyoruz
Konu grmnt tarafından (05.Temmuz.2013 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 21.Haziran.2014
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Scott Pilgrim çeviri çalışmanız ne durumda acaba? Devam ediyor mu? İptal mı oldu?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 29.Nisan.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Abii efsaneee olur çok teşekkürler şimdiden
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
pilgrim, ramona, rickenbacker, scott |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Scott Pilgrim | ''Yiğit'' | İstek Hattı | 7 | 06.Mayıs.2021 03:19 |
Scott Pilgrim (Çeviri & Balonlama Proje) | EqyptianGod | Çeviri ve Balonlama Projelerimiz | 3 | 15.Haziran.2013 15:19 |
Garth Ennis' Just a Pilgrim | strider | Yabancı Dilde Çizgiromanlar | 0 | 22.Mayıs.2012 17:19 |