Spider-Man - Red Sonja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grreenman

Çeviri & Balonlama
29 Eki 2009
282
410
Arkadaşlar Merhaba!

İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bir türlü yeni çeviri işlerine başlayamamıştım. Başlamış olduğum "Son of Superman"'i de yine iş yükü nedeniyle bir türlü tamamlayamadım.

Darkness'in tavsiyesiyle 2007 yılında çıkmış olan Spider-Man Red Sonja'nın 5 sayılık mini serisini çevireceğimi haber vermek istedim. Hem Superman çevirisine devam etmek için bir soluklanma olur, hem de sevilen iki kahramanın ortak bir macerasını okumak ve tanıtmak ilginç olur.

Bu seferki çeviriyi Superman kadar bekletmem umarım :)
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,640
İzmir
Sevgili dostlar Çizgi Diyarı Çeviri ekibindeki bütün ahbaplarım ve ben bu yıl çok yoğun mesai yaptığımızdan çalışmalarımızda aksamalar olsada yeni çalışmalarımızla buradayız. Geçenlerde sevgili Büyük Beyaz'ın paylaştığı Spiderman ve Red Sonja macerasını indirip okuyunca bunu bütün çizgi roman severler ile paylaşmayı düşüdüm. Herkesin sevdiği iki karakter bir arada bir özel seride beraber. Ve hemen grrenman'ı aradım. İngilizce bilgisi ve çeviri kabiliyeti benden katkat üstün olduğundan böyle bir eseri siz dostlara en iyi şekilde ancak grreenman tercümesi ile verebilirdik. Sağolsun kırmadı ve çevirire başladı. Kısa zamanda çeviri ve balonlamalar bölümüzde paylaşacağız. Bizi izlemeye devam edin.
 
Son düzenleme:

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Allah harika bir haber abi bu ya heyecanla bekliyorum böyle seriler güzel oluyor elinize sağlık şimdiden kolay gelsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst