![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1297946
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşlar çeviri yapacağınız kitaplar için bir danışma kurulu onayı gerekebilir telif konusunda bir sıkıntı yaşanmaması ve emeğinizin boşa gitmemesi için ilk olarak bu başlık altında ,
kitabın ismi basım yılı hangi seriye ait olduğu ve hangi dilden çevrileceği gibi ayrıntıları belirtelim yönetimin de sıkıntı yaşamaması için bu kontrolleri yapmamız hepimizin yararına olacaktır..bilginize.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 24.Ocak.2010
•Rep Puanı : 134292
•Rep Seviyesi :
![]()
DC versus Marvel
Nisan-Mayıs 1996 DC versus Marvel limited series (4) İngilizce ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1054687
•Rep Seviyesi :
![]()
Çevirisi devam eden seriler:
The Unknown Serinin adı: The Devil Made Flesh Boom Studios - 2009 İngilizce (Bu seri toplam 4 sayı. İlk üçü zaten foruma yüklenmiş vaziyette. Dördüncü sayıyı da bugün yarın yüklemeyi planlıyordum.) Flash Gordon DC Comics - 1988 İngilizce (Bu seri toplam 9 sayı. İlk dördü zaten foruma yüklenmiş vaziyette. Diğerleri üzerinde ki çalışmalar yoğun devam ediyor. 2-3 gün arayla sırasıyla paylaşmayı planlıyordum.) Yakında başlamayı planladığım çeviriler: Flash Gordon Marvel Comics - 1995 İngilizce Seri toplam 2 sayıdan oluşuyor. DemonWars Serinin Adı: Eye for An Eye Crossgen - 2003 (Crossgen kapandı.) İngilizce Seri toplan 5 sayıdan oluşuyor. Konu direnc11 tarafından (01.Ocak.2011 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 24.Ocak.2010
•Rep Puanı : 134292
•Rep Seviyesi :
![]()
(Çeviri bitti balonlamayı vkopuzoglu yapacak)
Lone Wolves - Warhammer 40K 2003 Warhammer 40K limited series (8 kısa sayıdan oluşuyor tek parça yada ikiye bölerek paylaşacağız) İngilizce ![]() Konu Shevarash tarafından (03.Ocak.2011 Saat 05:22 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 17.Ekim.2010
•Rep Puanı : 413182
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() Ups ben Batman Detective Annual ve Batman Annual de yer alan All The Rage (2 Part) isimli macerayı çevirip balonluyorum ve ilki bitti, ikincideyim ama bunlar bu yıla ait maceralar. Dilde İngilizce... Ne dersiniz sorun çıkaracak mı? Konu BlackBishop tarafından (17.Şubat.2011 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 350976
•Rep Seviyesi :
![]()
Türkiye'deki yayınevleri tarafından yayınlanacağı duyurulan bir çizgi roman değilse, forum kuralları çerçevesinde sorun teşkil etmez üstat. Kolay gelsin.
Konuya aydınlık getirmek maksadıyla: - Çevrilecek eser yayınevi tarafından yayın hazırlığında değilse, - Eser piyasada hali hazırda satışta olmadıkça forumda Çeviri ve Balonlamalar bölümünde yerini alabilecek, emeğiniz heba olmayacaktır. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 12.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
flash gordon çevirilerinizi dört gözle bekliyorum dilerimki ceylan ve tay yayınlarının yayınlamadığı eserleride görmek nasip olur
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 02.Mart.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
V For Vendetta'yı çevirmeye başlıycam bu akşam. Kitabın Türkiye'de piyasaya çıkışı sanırım 2006 yılı. Bu kadar eski bir kitabın sıkıntı olucağını düşünmüyorum ? Arka Bahçe Yayınevi'nin yayınladığını öğrendim. Piyasa bildiğim kadarıyla yok.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Mart.2011
•Rep Puanı : 15892
•Rep Seviyesi :
![]() V For Vendetta'yı çevirmeye başlıycam bu akşam. Kitabın Türkiye'de piyasaya çıkışı sanırım 2006 yılı. Bu kadar eski bir kitabın sıkıntı olucağını düşünmüyorum ? Arka Bahçe Yayınevi'nin yayınladığını öğrendim. Piyasa bildiğim kadarıyla yok. Bence her şekilde türkçe yayınlanmış bir kitabı- Eğer ki çevirisi aşırı derecede berbat değilse.- Türkçe Çevirip Balonlamaya gerek yok. Çünkü taramalarla vs. O kitapları okuyabiliriz. Enerjimizi hiç yayınlanmamış serilere yüklemek bence daha doğru. ![]() Çevirileriniz de başarılar. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 24.Nisan.2012
•Rep Puanı : 166161
•Rep Seviyesi :
![]()
V for Vendetta'yı daha once de birileri çevireceğim demişti de yalan oldu.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Söyleşi - Çizgi Roman Çevirisi | vakanuvis | Fuar, Sergi, Etkinlik, Kurs, Atölye Duyuruları | 11 | 20.Eylül.2011 22:56 |