Punisher Max Serisi Liste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ravage

Çeviri & Balonlama
13 Ağu 2009
329
3,625
In The Beginning - Başlangıç : Frank Castle'ın eski ortağı Micro, Cia ile birleşerek Cezalandırıcıya karşı ilginç bir teklifte bulunur.

Kitchen Irish - İrlanda Mutfağı : New York'un efsanevi Irlanda çetesi Westie'lerin mirasını arayan çeteler ortalığı birbirine katmaktadır.Eski bir asker arkadaşı olan Yorkie, bu kargaşayı durdurmak için Cezalandırıcıdan yardım ister.
Kitchen-Irish.jpg


Mother Russia - Anavatan Rusya : S.H.I.E.L.D'ın kumandanı Nick Fury, FBI ve CIA bilgisayar şifreleri karşılığında Rusya'da Frank Castle'a çok tehlikeli bir virüsü yok etme görevi verir.
MotherRussia.jpg


Up Is Down and Black Is White - Aşağı Yukarı ve Siyah Beyaz : Başlangıç adlı maceradaki Nicky Cavella Cezalandırıcıdan intikam almak için geri dönmüştür.Castle'ın aile mezarlığını basar ve mahvederek ona meydan okur.
UpIsDown.jpg


The Slavers - Köleciler : Şehirde fuhuş artar ve Cezalandırıcı fuhuş işlerini yönetenlerin Balkanlardan gelen acımasız bir takım eski askerler olduğunu anlar.

Slavers.jpg


Barracuda - Barraküda : Dynaco adlı şirket karanlık amaçlarının karşısına Cezalandırıcı çıkınca en az kendisi kadar tehlikeli olan Barracuda adlı paralı askerden yardım ister.
Barracuda.jpg


Man Of Stone - Taş Adam : O'briend'ın eski kocası Ajan Rawlins dönmüştür ve bu kez Rusyanın en tehlikeli adamı General Zakharov ile birlikte Cezalandırıcının peşindedir.
ManOfStone-1.jpg


Widowmaker - Dulbırakan : Mafya için çalışan kocaları Cezalandırıcı tarafından öldürülen bir avuç kadın intikam planları yapmaktadır.
widowmaker-1.jpg


Long Cold Dark - Uzun Soğuk Karanlık : Barracuda hala hayattadır ve cezalandırıcının izini sürmektedir.Yorkie'yi işkenceyle konuşturarak öldürür ve Frank Castle'ın kendi bile bilmediği önemli bir ayrıntıyı öğrenir.Cezalandırıcının henüz yeni doğmuş ufak bir kızı vardır ve artık Barracuda'nın elindedir.
ColdDark.jpg


Valley Forge, Valley Forge - Forge Vadisi, Forge Vadisi : Mother Russia öyküsündeki Amerikan Generaller, çok şey bildiği ve susturmak istedikleri Frank Castle'ı öldürmek için adam tutarlar.Bunlar Cezalandırıcının asla ateş edemeyecğini bildikleri ve en az kendisi kadar yetenekli özel tim askerleridir.

ValleyForge-1.jpg
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,640
İzmir
Sevgili Dostum.
Kırmızıların bir an önce mavi olmasını beklemekteyim.
Senin hakkın ödenmez. Sayende muhteşem çizgi romanlarım, harika bir arşivim oldu.
Eline sağlık.
 

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
971
İzmir
En kaliteli ve hızlı balonlamalardan biri. Hikaye ve sunumu da zaten müthiş. Tamamını takip ediyorum, herkese tavsiye ederim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst