Yeni Seriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,278
16,803
Sevgili dostlar,

Succubus ve Shi Xiu serileri yakında tamamlanıyor. Dolayısıyla iki yeni seriye başlıyorum. Serilerden biri genel olarak çok istek alan Elfler, diğerini ise ben sizin için seçtim :)

Elfler; Cücelerle aynı dünyada geçen seri beş ayrı elf ırkının kendi aralarında ve insanlarla olan mücadelelerini ele alıyor.



Eva Medusa; Daha önce Cin adlı eserini çevirdiğim İspanyol bayan çizer Ana Mirales'den 1908 yılında Brezilya'da geçen erotik bir macera.



Bunlar dışında daha önce çevirdiğim ve Fransa'da devam eden serilerin yeni kitapları yayınlandıkça onları da ekleyeceğim. Eğer çevrilmesini arzu ettiğiniz seriler varsa burada istekte bulunabilirsiniz.
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,043
20,204
Kamlançu
Sorduğuna pişman olmazsın umarım. Liste kabarık ama bir seriyi seçeyim ben de. :)

Leo üstadın Aldebaran, Betelgeuse, Antares ve Survivant dörtlemesinin çevirilmesini istiyorum. Gerekirse balonlamasını da yaparım. Aldebaran'ın 5 sayısı çevirilmişti, sitemizde de var. Uzun zaman sonra çizgi romana geri döndükten sonra okuduğum ilk maceralardan birisiydi ve çizgi roman önerdiğimde ilk tavsiye ettiğim kitap ta bu oluyordu. Devamını da okumayı can-ı gönülden isterim :)

 

Amonopsis

Yeni Üye
19 Ara 2011
61
210
Sayın Odenat, Çeviri ve balonlamasını yaparak bizlerle paylaştığınız Daha önceki Tüm Seriler Tek kelimeyle Harikaydı. Ama Yeni Paylaşacağınız Her iki seride Öncekileri aratmayacak gibi görünüyor, Emek ve zahmetleriniz için çok teşekkürler..
 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,726
25,910
ordu-turkey
Sayın odenat şu an başınızda çok seri var.Allah kolaylık versin.Eva medusa seçimi yine harika olmuş.Elfler için okumadan birşey demem ama emekler önünde saygımı sunarım.
 

memogianni

Süper Üye
26 Haz 2011
896
1,849
İstanbul
odenat Hocam, başka dünyaları anlatan hikayeleri hep beğenmişimdir; Cüceler serisini çok beğenmiştim, eminim Elfler'i de çok beğeneceğim. Bu sebeple özellikle Elfler'i bekliyorum. Şimdiden emeğine ve eline sağlık.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
Cüceler şimdiye kadar okuduğum en iyi Frankofon tarzı çizgi romanlardan biriydi. Abartmıyorum gerçekten çok iyiydi. Elf'lerin çevrilecek olmasına ayrıca mutlu oldum. Şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
 

drgavsever

Kıdemli Üye
25 Haz 2010
216
724
Sevgili Odenat
Elves serisine başlayacağınızı duyunca dünyalar benim oldu desem yalan olmayacak.Şimdiden sonsuz teşekkürler...Yeni isteklerinizi bildirirseniz sevinirim demişsiniz.O zaman işte size yeni ufuklar;
(tabii sizin beğeninizede hitap ederse...)
-Leş Maitres Inquısıteurs (soleil )
-Reconquetes (le lombard)
-Glorıa Vıctıs (le lombard)
-Konungar (glenat ).
Umarım dikkate alır bizleri dahada mutlu edersiniz..Sevgilerimle...
 

Lobador

Çeviri & Balonlama
21 Tem 2015
1,263
9,896
Cüceler şimdiye kadar okuduğum en iyi Frankofon tarzı çizgi romanlardan biriydi. Abartmıyorum gerçekten çok iyiydi. Elf'lerin çevrilecek olmasına ayrıca mutlu oldum. Şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Kesinlike aynı fikirdeyim. Elf'lerin çevirilecek olması beni de inanılmaz mutlu etti. Benim ekstra isteğim aynı serinin nesi varsa (Orklar, troller, undeadler vs..) Türkçe okumak isterim.
Çok teşekkürler..
 

ghostofsparta

Yeni Üye
19 May 2014
17
10
Çok teşekkür ederim.Blacksad serisini çevirir misiniz?Yapı Kredi çıkan çizgi romanları yeni baskı yapmıyor ve seriyi de devam ettirmediği için çok okumak istediğim bir seridir.
 

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,278
16,803
Çeviri isteklerini belirten tüm arkadaşlara teşekkürler. Elimdeki seriler bittikçe buradan sizlerin istediğiniz serilere başlayacağım.
 

seckinhoca

Süper Üye
7 Eki 2016
17
37
Sayın odenat öncelikle iyi bir sabır ve emeğin karsılıgında sadece eline sağlık diyebiliyoruz. bu Teşekkürleri kabul etmen dileğiyle. çok sağolasın.

Kanuni ve Selahhadili çeviri serinin Napolyan ve Cengiz han kısımları çok ilginç gelmişti. İlgilenirmisin planların dahilinde mi bilmiyorum. 3 aydır aralıksız hergün ziyaret ettiğim sitede çalışmalarınızı takipteyim kolay gelsin dilerim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst