ctb 268 conan the barbarian çeviri ve balonlama (bir dostun ölümü)

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
758
1,657
ctb 268 türkiyed yayınlanmamış bir conan daha ctb 265 de çevirisine başladığım maceranın 3 bölümü. araları açtım ve çevirinin kalitesi düştü biliyorum şimdiden kusura bakmayın gerçekten değil çeviri yapmak balonlama yapmak okumaya bile vaktim olmuyor yazın çalışan kışın yatan biri olarak :) nerdeyse günün 16 saati iş güç oluyor genede başladığım macera yarım kalmasın diye iyi kötü fırsat bulup değil yaratıp çeviriyorum. kışın bu kötü çevirileri daha iyi mister no larla umarım telafi edicem.
benimki hafiften bir fikir vermek olsun okurken conan severler akıllarından daha güzel cümleleri bularak okuyacaklardır eminim. neyse uzatmadan.... herkese iyi hafta sonları selam ve sevgilerimle.

conan the barbarian 268 bir dostun ölümü ( ölüm sürünerek geliyor)


indir...


ALTERNATİF MEDİAFİRE


not: boxcya yüklediğim linklerin hepsi çalışmaktadır. Boxca ücretsiz olduğu ve mobil cihazlardanda indirme yapabildiği için çok kullanışlıdır ve hesabım olduğu için link silinme sorunuda olmuyor. türkiyeden giriş engellendiği için link çalışmıyor sanabilirsiniz. böyle durumlarda kproxy.com vtunnel.com ktunnel.com gibi proxy sitelerine girip indirme linkini yapıştırmanız yeteceği gibi yasaklı sitelere giriş programı kullanarakda kitapları indirebilirsiniz. başka sitelere yüklemek çözüm değildir oralarada giriş yasaklanabilir.
 
Son düzenleme:

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,992
13,512
Çok teşekkür ederim. Conan'dan öğrendiğim bir deyimle; Hediye atın dişine bakılmaz. Elinize sağlık.
 

say''er

Aktif Üye
10 Mar 2011
255
1,782
Balonlama yapmak zor gerçekten, siz bir de tercüme yaparak iki zor işi başarıyorsunuz. Tüm emekleriniz için teşekkür ederim.
 

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,913
eline sağlık, bu gözümden kaçmış. 269 u görünce kesin 268 de vardır diye arayınca gördüm. henüz indirmedim, okuyunca bi yorum daha yapacağım.
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,227
Kamlançu
Boxca.com mahkeme kararı ile kapaılmış, bu yüzden buradaki link de gitmiş. başka bir yere ekleseniz de biz de okusak nasıl olur acaba? ;)

emeklerinize sağlık. kolay gelsin.
 

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
758
1,657
Boxca.com mahkeme kararı ile kapaılmış, bu yüzden buradaki link de gitmiş. başka bir yere ekleseniz de biz de okusak nasıl olur acaba? ;)

emeklerinize sağlık. kolay gelsin.
başka yerlerde genelde siliyorlar boxcada link sağlam yasaklı sitelere giriş programi yada basit bir proxy ile indirebilirsiniz.
 
Üst