cengizgul
Çeviri & Balonlama
- 29 Ağu 2011
- 751
- 1,733
İtalyada yayınlanan orjinal Mister NO serisinin 196 sayılı albümü Addio Africa, çevirisini yaptığım maceranın son fakiskülüdür. türkiyede daha önce yayınlanmamıştır. Sevimli pilotumuz bu macera ile afrikadan veda ediyo ve çevirdiğim macerada veda ediyor isim tam oldu böylece. her ne kadar italyanca bilmesemde balonlamanın acemisi olsamda her hafta bir fasikül diyerek başladığım çeviri söz verdiğim gibi bu pazar bu son fasikülle bitiyor herkese iyi pazarlar ve iyi okumalar.
DAHA ÖNCEKİ FASİKÜLLER: 1 AFRİKA KOLORDUSU HAZİNESİ 2- SS GELİYOR 3 TOBRUKA VEDA 4 TERKEDİLMİŞ KALE VE 5-6-7 İNCİ FASİKÜLLERİ 195 DUE CONTRO TUTTİ - İKİLİ BULUŞUYOR.
ALBÜM OLARAK DAHA ÖNCEKİLER
193- ATTENTATO AL FORTE (LEJYONERLERLERİN DEVAMI YENİ MACERANIN BAŞLANGICI)
194- ARRİVA ESSE-ESSE - SS GELİYOR-
195- DUE CONTRO TUTTİ -İKİLİ BULUŞUYOR
VE SON FASİKÜL
196 AFİRCA ADDİO -ELVEDA AFRİKA
not : boxcya yüklediğim linklerin hepsi çalışmaktadır. Boxca ücretsiz olduğu ve mobil cihazlardanda indirme yapabildiği için çok kullanışlıdır ve hesabım olduğu için link silinme sorunuda olmuyor. türkiyeden giriş engellendiği için link çalışmıyor sanabilirsiniz. böyle durumlarda kproxy.com vtunnel.com ktunnel.com gibi proxy sitelerine girip indirme linkini yapıştırmanız yeteceği gibi yasaklı sitelere giriş programı kullanarakda kitapları indirebilirsiniz. başka sitelere yüklemek çözüm değildir oralarada giriş yasaklanabilir.
Bir şeyi unutmuşum kapağın arkasında da görebileceğiniz gibi kitap müzik öğretmeni DANA WİNTERin yer aldığı musica maestro adlı macerarnın başlangıcıyla devam ediyor o maceranın türkiyede yayınlandığını sanıyorum daha doğrusu hatırlıyorum o yüzden çevrisini yapmadım.
DAHA ÖNCEKİ FASİKÜLLER: 1 AFRİKA KOLORDUSU HAZİNESİ 2- SS GELİYOR 3 TOBRUKA VEDA 4 TERKEDİLMİŞ KALE VE 5-6-7 İNCİ FASİKÜLLERİ 195 DUE CONTRO TUTTİ - İKİLİ BULUŞUYOR.
ALBÜM OLARAK DAHA ÖNCEKİLER
193- ATTENTATO AL FORTE (LEJYONERLERLERİN DEVAMI YENİ MACERANIN BAŞLANGICI)
194- ARRİVA ESSE-ESSE - SS GELİYOR-
195- DUE CONTRO TUTTİ -İKİLİ BULUŞUYOR
VE SON FASİKÜL
196 AFİRCA ADDİO -ELVEDA AFRİKA
ix.jpg/file)
ix.jpg/file)
not : boxcya yüklediğim linklerin hepsi çalışmaktadır. Boxca ücretsiz olduğu ve mobil cihazlardanda indirme yapabildiği için çok kullanışlıdır ve hesabım olduğu için link silinme sorunuda olmuyor. türkiyeden giriş engellendiği için link çalışmıyor sanabilirsiniz. böyle durumlarda kproxy.com vtunnel.com ktunnel.com gibi proxy sitelerine girip indirme linkini yapıştırmanız yeteceği gibi yasaklı sitelere giriş programı kullanarakda kitapları indirebilirsiniz. başka sitelere yüklemek çözüm değildir oralarada giriş yasaklanabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bir şeyi unutmuşum kapağın arkasında da görebileceğiniz gibi kitap müzik öğretmeni DANA WİNTERin yer aldığı musica maestro adlı macerarnın başlangıcıyla devam ediyor o maceranın türkiyede yayınlandığını sanıyorum daha doğrusu hatırlıyorum o yüzden çevrisini yapmadım.
Moderatör tarafında düzenlendi: