Çelik Blek Kartal Yayınları 1. Seri Sayı 02 (25.05.1962)

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,130
hk5gvfr.jpg
m7c2d8c.jpg



Rahmetli Haluk bey 2014 yılında paylaşıma açtığı ve aşağıda kapağı sunulan bu seriye ait 2. sayı hakkında bazı tereddütlerini yine aşağıda sunulan kendi açıklamasıyla belirtmiş ve de haklıymış. Allah (CC) rahmet eylesin...
Saygılarla...




4iiv3te.jpg


"Kartal Yayınlarının ilginç bir yayını daha.
Serinin 1. ve diğer sayıları ÇELİK BLEK adıyla yayınlanmış. Şimdi paylaşmakta olduğum 2. sayı ise BLEK TEKSAS adıyla çıkmış. Başka bir seriye mi ait diye kuşkulandım. Ancak 1962 yılında iki seri birden yayınlanmış olması akla yakın değil. Öte yandan, 1. sayıda başlayan macera, kaldığı yerden bu 2. sayıda devam ediyor. Bu durum karşısında aynı seri olduğunu kabul etmiş oluyorum. Ancak serinin diğer sayılarından bir farkı daha var bu sayının. Diğer sayıların her bir sayfasında kitabın yayın tarihi belirtilmiş olmasına rağmen bu sayının sayfalarında yayın tarihi belirtilmemiş. Bir başka dikkat çeken husus ise diğer tüm sayılarda kapakta Çelik Blek yazılı, ancak iç sayfalarda Blek Teksas yazılmış.
Ve son not şöyle : Maalesef 9. sayfadan 24. sayfaya kadar olan sayfalar eksik. Ama bu ilginç sayıyı paylaşmamak olmazdı. Zaten macera, diğer tüm Teksas serilerinde yayınlanmış olduğundan okuyucular maceranın eksik sayfalarını diğer serilerden kolaylıkla bulup okuyabilirler.
Saygılarımla"



52308R.gif

 
Üst