Çarşaf (12 Aralık 1990) Sayı 50

cdemir

Onursal Üye
8 Ağu 2012
378
8,561
dONLVV.gif



Keyifli okumalar. :)
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Tonton Özal dönemi ;
24 Ocak kararlarından sonra bizim boys ların darbe yaptığı özelleştirmelerle ilk kez tanışılan dönemler.
Özel olarak seçilmiş bir ÖZAL karşımızda.
Bir yandan siyasal islamcı diğer taraftan laik yaşam tarzında herkese sempatik şirin bir şişman adam.
1.Irak savaşında 1 koyup 10 alacağız denilen savaşın başladığı anlar dün gibi aklımda.
Savaşın temel nedeni Arap coğrafyasının parçalanması için en güçlü SÜNNİ blokun kırılması gerekirliği.
Sonuçta başarıldı.Boşluğu Şİİ unsurlar yerine Türk , Arap , Fars olmayan unsurlar fiili durum yaratılarak dolduruldu.Geriye Şii hilali olarak tehdit olarak gösterilen asli unsurların ortadan kaldırılması projesi kapsamında en kolay lokma olan Alevi - Şii yönetim anlayışında olan Suriye hedef alındı.Ardında başarılsaydı sıra İran ve müteakip bize tehditler yönelecek Ermenistan üzerinden Azerbaycan baskı altında tutulacak ve Yahudi tefeciler aracılığı ile Ermenistan Ortodoks Rusya nın etki altından çıkarılacaktı.
Bu arada Protestan Hristiyan evanjelikler ile Müslüman kisvesi altında ki yerli aranjman evanjelikler aracılığı ile MEHDİ geldi geliyor az kaldı az sonra biraz sonra Urfa da , Tokat'ta ,Sivas'ta beklentileri ile geniş halk kitleleri üzerinden inanç yönetimleri yapılmaya devam olunuyordu.Halende bu tarz söylemler devam ediyor ne yazıkki karşılıkta buluyor.
Bu arada Protestan Hristiyan menşeili masonizme bulaşmış saldırgan gruplar çalışmalarına devam ettiler Müslüman ülkeler nezdinde israil düşmanlığı yaygınlaştırılarak dikkatleri üzerlerinden çektiler.
Biz yahudilere vebalı gözüyle bakarken bu masonik saldırganlar istedikleri gibi ortadoğuda cirit oynamaya devam ettiler.
Bu arada temel argüman İsrailin güvenliği hedef olarak bizlerin önüne koyularak kendileri sütten çıkmış ak kaşık olarak istediklerini yaptılar.
Durum halada netleşmedi.Bu yankesicilerin bu bölgeden gitmeye pek niyetleri yok doğrusu bir şekilde bu arkadaşların cephelerini batıya doğru döndürerek pelvis bölgelerine iyi bir tekme atarak sorunu kökten ve dipten bitirmek.
Emekleriniz için çok teşekkürler.
 

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,778
7,984
Ne diyor karikatürde..
Vücudunu ancak geliştirdi..
Zaten vücudumuzu geliştirecek masrafı,beynimizi geliştirmek
için yapsak bu durumda olmazdık..
Teşekkürler cdemir..
 
Üst