![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 14.Şubat.2021
•Rep Puanı : 55024
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() İtalyan renkli "Il Grande Blek" serisi sayı 79. (03.01.2022 Yenileme) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] *** [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu caramba tarafından (03.Ocak.2022 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 16.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1455011
•Rep Seviyesi :
![]()
Seçtiğiniz fon harika özellikle takip ediyorum.
80 sayı paylaşılmış olması önemli değil siz yine sıralamaya göre gitmenizi rica ediyorum.paylaşılmamış olan siyah beyaz maceraları benden isteyebilirsiniz teksas arşivi bende çok geniş yardımcı olurum.
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 14.Şubat.2021
•Rep Puanı : 55024
•Rep Seviyesi :
![]() Seçtiğiniz fon harika özellikle takip ediyorum. 80 sayı paylaşılmış olması önemli değil siz yine sıralamaya göre gitmenizi rica ediyorum.paylaşılmamış olan siyah beyaz maceraları benden isteyebilirsiniz teksas arşivi bende çok geniş yardımcı olurum. Sağ olun üstadım. Zaten siz üstadların paylaşımları sayesinde bu çalışmaları yapabiliyorum. Sizlerin Hoz, Ceylan, Tay paylaşımlarınız ve sayın tuzla üstadın mükemmel Kiwi çalışmaları; hepsinden yararlanıyorum. Eksik olursa isterim, çok teşekkürler. Bu seride sayı 78 ile EsseGesse sonrası başlıyor, ben de ağırlıklı olarak buradan devam etmek istiyorum. Seri toplam 202 sayı gözüküyor, şu ana kadar 135 sayı nete düştü. 135'i tamamlayıp başa dönme niyetindeydim. Ama bilemiyorum, genel olarak sıradan gidilmesi isteniyorsa o şekilde de olabilir tabii. Belki ilgilenenler görüşlerini bildirirler konu altında. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 272342
•Rep Seviyesi :
![]()
Bence bildiğin yoldan devam et tamamlanınca istersen baştan başlarsın..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 16.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1455011
•Rep Seviyesi :
![]() Bu seride sayı 78 ile EsseGesse sonrası başlıyor, ben de ağırlıklı olarak buradan devam etmek istiyorum. Seri toplam 202 sayı gözüküyor, şu ana kadar 135 sayı nete düştü. 135'i tamamlayıp başa dönme niyetindeydim. Ama bilemiyorum, genel olarak sıradan gidilmesi isteniyorsa o şekilde de olabilir tabii. Belki ilgilenenler görüşlerini bildirirler konu altında. EsseGesse çizgileri klasikleşmiş,oysa Fransız çizgilerden birçoğumuz habardar bile olamadık yada o yıllarda esseGesse bizi büyülemişti.Fransız çizgiler devam etmenizi isterim,yinede karar sizin.
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 09.Ağustos.2020
•Rep Puanı : 25142
•Rep Seviyesi :
![]()
Üstadım değerli paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler, Blek ilk göz ağrımdır. Belki de çoğunluğumuzun ilk tanıştığı çizgi romanlardan ilkidir. Yeniden bu serilerle buluşmak elbette sadece okumak değil, geçmişimiz mazimiz hatıralar gözlerimizin önünde film şeridi olarak devam etmektedir. Bu yüzden çizgi roman dostlarına sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sağlıklı günler dileklerimle.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 17.Nisan.2011
•Rep Puanı : 55533
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerinize sağlık çok teşekkürler.Sevgi ve selamlar.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 172092
•Rep Seviyesi :
![]() Sağ olun üstadım. Zaten siz üstadların paylaşımları sayesinde bu çalışmaları yapabiliyorum. Sizlerin Hoz, Ceylan, Tay paylaşımlarınız ve sayın tuzla üstadın mükemmel Kiwi çalışmaları; hepsinden yararlanıyorum. Eksik olursa isterim, çok teşekkürler. Bu seride sayı 78 ile EsseGesse sonrası başlıyor, ben de ağırlıklı olarak buradan devam etmek istiyorum. Seri toplam 202 sayı gözüküyor, şu ana kadar 135 sayı nete düştü. 135'i tamamlayıp başa dönme niyetindeydim. Ama bilemiyorum, genel olarak sıradan gidilmesi isteniyorsa o şekilde de olabilir tabii. Belki ilgilenenler görüşlerini bildirirler konu altında. Karar; size ait tabii ki... Ama naçizane fikrim, ilk sayılardan itibaren devam etmesi yönünde. Yine de size kalmış. Tüm sayılar bizim için ayrı değerli. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Teksas Çelik Blek Renkli (Il Grande Blek) Balonlama Listesi | caramba | caramba | 6 | 11.Mart.2022 17:59 |
Teksas Çelik Blek Renkli (Il Grande Blek) 002 - Avcılar Birleşiyor 2 | caramba | caramba | 7 | 18.Haziran.2021 22:10 |
Teksas Çelik Blek Renkli (Il Grande Blek) 096 - Avcıların Misafiri | caramba | caramba | 3 | 12.Haziran.2021 21:59 |
Teksas Çelik Blek Renkli (Il Grande Blek) 078 - Özel Görev 1 | caramba | caramba | 3 | 30.Mayıs.2021 21:29 |
Teksas Çelik Blek Renkli (Il Grande Blek) 001 - Avcılar Birleşiyor 1 | caramba | caramba | 11 | 28.Mayıs.2021 20:40 |