![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ..... Son not: Şu fanzinleri tamamlayabilsek ne güzel olurdu. Ülkemizin önde gelen ve uluslararası bilinirliğe sahip çizerlerinin erken dönem çalışmaları olmaları bir yana, bu insanların gerçek başarı hikayelerinin de başlangıcını oluşturdukları için bence çok önemliler. An itibariyle fanzin olarak elimde ne varsa taradım, kitaplardan Dip'i de tarayacağım. Diğerleri için de koleksiyonunda bulunan arkadaşları göreve çağırıyorum... ![]() -------------------------------- Şu son nota da katılmamak elde değil. Umarım bahse konu tüm eserleri bir gün Diyar'da görebiliriz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yönetici Üyelik tarihi: 22.Nisan.2019
•Rep Puanı : 415036
•Rep Seviyesi :
![]()
Çeşitli kaynaklardan (Sayın Hakan Alpin'in Facebook paylaşımları da dahil olmak üzere
![]() Fanzinler hakkında ek bilgisi olan varsa lütfen haber versin. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]()
Mutlaka tamamlanacağını düşündüğüm bir liste.
Eline sağlık değerli üstadım, çabalarınızla her şey zaman içinde yerli yerine oturacaktır.
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 14.Kasım.2020
•Rep Puanı : 24
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Onursal Üye |
![]()
Emeği geçenlere teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 08.Mart.2011
•Rep Puanı : 158564
•Rep Seviyesi :
![]()
Selamlar,
Bazı imkansızlıklar ve hayat gereklilikleri sebebi ile çok büyük bir çizgi magazin koleksiyonunu tarayamadan elden çıkardım. Hatta buraya yazmak aklıma da gelmedi. Elimde tek tük ufak bir şeyler kaldı. Onları da paylaşmak istiyorum ama şu anda tarayıcım yok. Çapa fanzinlerinden aşağıdaki sayılar elimde mevcut. Cep telefonu ile tarayabilirim veya iş yerinde vaktim olursa belki oradaki yazıcıda... Kopuş 3,4,6 Fırtına 1,2,3 Maskeli Prelüd Çapak 1,2 Forumda göremediğim bir kaç sayı zahiri dergisi ve klan grubu fanzini de var elimde. Bir de Kırkkilise grubunun karaleke diye kısa bir fanzini var... Tarama konusunda yardımcı olabilecek veya yol gösterebilecek varsa sevinirim. Bela Matador |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Yönetici Üyelik tarihi: 22.Nisan.2019
•Rep Puanı : 415036
•Rep Seviyesi :
![]() Selamlar, Bazı imkansızlıklar ve hayat gereklilikleri sebebi ile çok büyük bir çizgi magazin koleksiyonunu tarayamadan elden çıkardım. Hatta buraya yazmak aklıma da gelmedi. Elimde tek tük ufak bir şeyler kaldı. Onları da paylaşmak istiyorum ama şu anda tarayıcım yok. Çapa fanzinlerinden aşağıdaki sayılar elimde mevcut. Cep telefonu ile tarayabilirim veya iş yerinde vaktim olursa belki oradaki yazıcıda... Kopuş 3,4,6 Fırtına 1,2,3 Maskeli Prelüd Çapak 1,2 Forumda göremediğim bir kaç sayı zahiri dergisi ve klan grubu fanzini de var elimde. Bir de Kırkkilise grubunun karaleke diye kısa bir fanzini var... Tarama konusunda yardımcı olabilecek veya yol gösterebilecek varsa sevinirim. Bela Matador Hocam bilgilendirme için çok teşekkürler, Eğer dergilerinizden kısa süreli ayrılmak konusunda bir sıkıntınız yok ise, tarayacak ekipmana sahip (ben dahil olmak üzere) çok arkadaş var. Durum bu ise (ben şu sıralar çok müsait değilim) bir çok arkadaş taramaya gönüllü olacaktır.
![]() |
![]() |
#18 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Şubat.2011
•Rep Puanı : 40686
•Rep Seviyesi :
![]()
Harika bir çalışma.
Umarım "Çapa Çizgi Roman Grubu Sunar" dergileri tez tamamlanır. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 08.Mart.2011
•Rep Puanı : 158564
•Rep Seviyesi :
![]()
Tayyare Üstad'ım,
Ben yavaş yavaş elimdeki bütün fanzinleri tarayıp paylaşıyorum. Sadece Fırtınalar kaldı. O muhteşem konu mesajını okurken şu satırlar dikkatimi çekti. Alıntı: "An itibariyle fanzin olarak elimde ne varsa taradım, ÇÇRGS serisinin 15, 16, 17, 18 ve 19. sayıları da mevcut ama hepsi bu sene çıktı, paylaşılması için biraz daha bekleyeceğiz." Artık zamanı mıdır? Paylaşabilir misiniz bizlerle? Selamlar, BM |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çapa Çizgi Roman Grubu Sunar - 07 | tayyare | Çapa Çizgi Roman Grubu | 6 | 29.Kasım.2019 20:44 |
Çapa Çizgi Roman Grubu Sunar - 14 | tayyare | Çapa Çizgi Roman Grubu | 0 | 30.Ağustos.2019 21:30 |
Çapa Çizgi Roman Grubu Sunar - 11 | tayyare | Çapa Çizgi Roman Grubu | 0 | 30.Ağustos.2019 17:57 |
Çapa Çizgi Roman Grubu Sunar - 10 | tayyare | Çapa Çizgi Roman Grubu | 0 | 30.Ağustos.2019 02:47 |
Çapa Çizgi Roman Grubu Sunar - 09 | tayyare | Çapa Çizgi Roman Grubu | 3 | 30.Ağustos.2019 02:32 |