Yeşil Dev Hulk Klasik - Cilt 1

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,695
436829.jpg


Yeşil Dev Hulk Klasik - Cilt 1
Doug Moench

Yeşil Dev Hulk'ın öfkesi. Dr. Bruce Banner ve tüm dünya için şakaya gelmeyecek son derece ciddi bir sorundur. Banner'ın bünyesinin gamma ışınlarıyla değiştikten sonraki ilk yıllarında herkesin alay konusu edeceği bir uzaylı istilası sırasında Yeşil Dev'in karşısına çıkan kimse onu ciddiye almıyor; bu Hulk'ı çok kızdırıyor!

Hulk'ın, Marvel evreninde sahaya yeni çıktığı dönemlerden gizli kalmış hikayeleri bulacağınız bu ciltte, İntikamcılar ve X-Men gibi tanıdık diğer kahramanlarının ezilmesine şahit olacaksınız. Yeşil Dev'in yıkımıyla yarattığı moloz yığınlarını, daha önce hiç görmediğiniz şekilde Walt Simonson, Herb Trimpe, Alfredo Alcala gibi usta çizerlerin kaleminden göreceksiniz. Bu ciltte The Rampaging Hulk serisinin 1'den 8'e kadar olanı sayıları bir araya getirilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)

Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce)
288 s. -- 2. Hamur-- Ciltsiz -- 16 x 24 cm
İstanbul, 2013

idefix Fiyatı :20,25 TL (KDV Dahil)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
12 Şub 2010
15,006
543,776
Örümcek Adam'ın klasik hikayelerini maalesef bir türlü bitiremedim.

Ama bu Hulk'un şimdiden yarısına geldim. Örümcek Adam'dan daha fazla okutuyor kendini.
 

tatu

Yeni Üye
1 Eki 2009
79
92
Hulk'un tabiri caiz ise en sıcak aynı zamanda zamanına göre; "savage sword conan" tarzında siyah-beyaz çizimleri ve ortalama comics'lerden uzun maceraları ile nispeten en derinlikli maceralarıdır bunlar...rahmetli Ali Recan marvel yayınlarında "incredible hulk" ve "rampaging hulk" ve daha bir çok serinin ortak maceralarını ortaya karışık ve sırasız yayınlamış,20 sayı çıkartmıştır..aslında rampaging hulk maceraları 9 sayı sürer ve sonrasında 10.sayıda isim değişikliği ile "the hulk" olarak yayına devam eder..27.sayıda noktalanır bu seri..essential dediğimiz formatta amerikalı yayıncılar bu seriyi çıkartmışlardır..orjinal seri 1981 yılına kadar,10.sayıdan itibaren bir müddet renkli ve hem renkli hem siyah-beyaz karma macera yayını ile devam etmiştir..
 
Üst