25 Ocak buluşmamız.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,730
43,946
denize sıfır
Uzun zamandır görmediğimiz Atikos35 geldi muhabbete ortak oldu sevindik doğrusu.:)
Dindar Diker ile çerçeveye girdiler. Dindar bilinmeyene ulaşma çabasında...
cvl4b7ws562zbhkb6.jpg


Lotoloto bak oğlum bu böyle olmaz, akıllı ol nasihatında.:)

cvl4ee6avgrpgj8ya.jpg


Baybora abimiz... Film arşivinden birkaç film aldım süperdi.:) Abi her buluşmaya arşivi yanında getir lütfen.

cvl4gt49e8dlmy87m.jpg


Elime bir Zagor geçmiş. Arka fonda boş bardak kül tablası... Fotoğrafçının biraz pratik yapması gerek.:)

cvl4ikrzpnbe3lbf6.jpg


Birde Tarzan'ımız var.:)

cvl4ke0uijjj5340i.jpg



Baybora abimizle Timour hakkında inceleme halindeyiz. Timour tüm seri halinde (32 adet) yapılacak, çeviri konusunu biraz hızlandıracağız.

cvl4lnapnqvkeaexe.jpg


Dindar birkaç roman getirmişti bunun üzerine anlatacakları olduğunu söyledi.

cvl4npln8x97z8niq.jpg

cvl4oui3bc7nfqhw2.jpg


Bizler romanların etrafında laf lafı açarak harika bir gün geçirdik. Bir sonraki yoplantımızı kitap fuarına endeksledik ama belki bir ara kaçamak yapabiliriz.:)
 

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
892
4,652
İzmir
Bu toplantı biraz sakin geçti. Ama muhabbet az kişi ile daha güzel idi. Yeter ki siz isteyin Ali Bey, ben hard diski her toplantıda getiririm. Ayda bir mümkün olduğunca toplansak bence ideal olur.
Paylaşımlarımdaki tercümeyi hızlandıracak durum gerçekleşirse on beş günde bir sayı tamamlanır. Harika olur. Yeni başka seriler de araştırıyorum. Tabii tarihi çizgi romanları seçiyorum.
Bir sonraki toplantıda görüşmek üzere.
 

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,619
38,280
izmir
Sevgili İzmir gurubu, öncelikle gelemediğim için özür dilerim. Elinizdeki kitapları görünce ağzımın suyu aktı. Bir dahaki sefere kesinlikle ordayım.
 

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,444
8,365
İzmir
Herkese selamlar, dostlar. Baybora'nın da dediği gibi katılımın az olduğu bu toplantı, kişi başına düşen konuşma süresinin bolluğu açısından daha verimli oldu gibi geldi bana da... :)
Gelemeyen tüm dostları bir sonraki buluşmada mutlaka aramızda görmek istiyoruz... Özellikle Oktay... O olmayınca, ona getirmiş olduğum Tay Mavi seri Zagor ile Şilliler yayınevine ait Süper Tarzan, sevgili Ali abiye gitti doğal olarak...
Neyse... Gelelim benim değinmek istediğim konuya...
Fotoğraflardan da gördüğünüz gibi, 1962 yılında yayın hayatına başlamış olan ve sadece polisiye edebiyatına ait eserleri okuyucularına sunmuş olan AKBA POLİSİYE ROMAN SERİSİ'nin koleksiyonunu yapıyorum. Gördüğünüz gibi ilk 3 sayısını yanımda getirmiştim buluşmaya gelirken... Elimde bunlardan daha birçok eser mevcut. Her koleksiyoner gibi benim elimde de olmayan eserler var...

Benim sizlerden ricam şu olacak: Elinde bu seriye ait polisiye roman olan arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum özel mesaj yoluyla. Bende olmayan eserleri bu suretle mutlaka bulacağıma inanıyorum. Ne de olsa, Çizgi Diyarı dipsiz bir derya. Artık bizim de oltamıza ne düşerse... Ya nasip!

Sevgi ve saygılar.
Dindar Diker
 
Üst