İyi ki Varsınız...

martell

Onursal Üye
31 Tem 2011
105
539


Çizgi roman hizmet etmiş değerli büyüklerim ile bir arada oldum. Fatih Matto Haluk abi ve Hızır Bey çizeri Talat abi üstadım ile aynı masada olmak hiç bir şey ile ölçülemez. Öyle anılar dinledim ve güldüm ki harika bir gece yaşattılar bana hepsine teşekkürü bir borç bilirim.
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,647
Kasımpaşa
Klasik muhabbettir ya; sen mutluluğun resmini yapabilir misin diye sorulur ya, işte yapılmasa bile fotoğrafı çekilebilirmiş, Haluk abiye bakmak yeterli, selam ve saygılarımla!..
 

martell

Onursal Üye
31 Tem 2011
105
539
Sevgili savok masada öyle anılar öyle güzel günler öyle hatıralar paylaşıldı ki iy ki çizgi roman okuyorum dedim. Beni aralarına katmaları ayrı bir haz idi.
 

muratusta

Süper Üye
14 Ağu 2012
570
2,148
İSTANBUL
Muhabbetiniz herdaim olsun arkadaşlar.Haluk abimizin gülümsemesi tabii hepinizin gülümsemesi yüzünüzden eksik olmasın.Orda GÜVEN SANAT'ın poşetini gördüm.Ne aldınız yine bakalım.?
 
12 Şub 2010
15,006
543,725
Nedense yorucu bir seyahat oldu ve daha sonra da yoğunluk sebebiyle bir türlü sevgili Murat (martell) ın açtığı bu konuya gelemedim.

Murat dostuma o güzel akşamı fotoğrafla tespit ettiği için teşekkür ediyorum.

Buluşma planı sevgili Fatih Matto ile beraber olmaktı. Fatih OKTA 'yı başta Hoz Comics Teksas, Tommiks ve Kaptan Swing serilerindeki harika kapak çizimlerinden tanıyorsunuz.
Yine Çizgi Düşler Yayınevinin sevilen bir çok çizgi romanının da çevirisini yapmaya devam ediyor. Çok sıcak ve sevimli çizgileri var.

Facebook ta gereksizin biri Fatih OKTA adını haksız olarak parselleyince üstadımız da MATTO soyadı ile hesap açmak zorunda kalmış...

Talat GÜRELİ üstadımızla birlikte çizgi romanımızın perde arkasından, önünden öyle anıları var ki, her sohbette bilgi dağarcığımız zenginleşiyor...

Sevgili muratusta o poşetleri merak etmiş
Talat Güreli usta kendi çizimi olan Hızır Bey orijinal çizimlerinden lütfetmiş, armağan etti
Diğer poşette de Fatih ustamızın armağanı Abdullah Turhan ustanın renkli Kara Murat orijinal çizimi ile Cemal Ragıp DERİN ustanın yakında yayınlanacak bir Çocuk Dergisine yaptığı çizimlerin ham halinden orijinal sayfalar var
Hepsini o güzel sohbetin değerli anısı olarak saklayacağım. Denk geldiğinde tarayıp Diyarda paylaşırım bunları...
Sevgili Murat'ın da çok değerli koleksiyonu olduğunu bu sohbet vesilesiyle öğrendim...
Böyle buluşmaların tüm dostların da katılımıyla sürmesini ve aynı zevki yaşamasını diliyorum...
 
Üst