08/09-05-2014 Ankara Ziyareti

ozanbaris

Onursal Üye
27 Mar 2009
168
1,563
Bir iş seyahati nedeni ile dün Ankara'ya gittim. Uzunca bir süredir tanışmak istediğim güzel insan iyi dost Haluk ağabeyle tanışmak fırsatını elde ettim. Güzel etmişim değerli dostluğu ve güzel sohbeti ile zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Güzel ve hoşça bir akşamın sonunda lokantayı en son biz kapattık. Bu güzel ağırlama için her şey için teşekkürler Haluk ağabey. Senin için artık Bursa'ya gelmek bir zorunluluk oldu. Cuma günü gündüz öğlen sofrasında değerli dostumuz Ramazan Türkmen'inde katılımıyla hoş saatler geçirdik. Telefonla katılan başta Palio dostum olmak üzere bütün dostlara selamlar. Malazgirt'in hazırlıklarının yavaş yavaş sona yaklaştığını öğrendik ve sevindik. Yola çıkacağım için fazla kalamadım. Dost sohbetinin tadı damağımda kaldı. Devamını Bursa'da sürdürmek için söz aldım.
Bekliyorum.
 
Son düzenleme:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,847
136,879
Dostları bir arada görmek güzel ve mutluluk verici.
Çizgi roman adına derin sohbetler olduğunu inanıyorum.
Herkese selamlar ve sevgilerimle.
inşaallah hepimizin bir arada olduğu güzel sohbetlerde buluşma dileğiyle.
 
12 Şub 2010
15,006
543,642
Fevkalade hoş bir rüzgar estirdin sevgili İsmail

Dedikodusuz, sadece çizgi roman konulu sohbetimizde çevreden kopmuşuz. Mekanın kapanma saatini geçirdiğimizi, garsonlar masaları toplamaya başladığında farkettik.

İnanılmaz bir keyif oldu. Conan'daki tarih yazıcısı gibi bir tarih yazıcına ihtiyacı var Diyarın. Böyle buluşmalardaki tarifsiz sohbeti yazacak, tarihe not düşecek bir yazıcı:)
Çizgi roman severlerin duygularını hemen hemen aynı sözcük ve deyimlerle ifade ettiklerine bir kez daha tanık olmak çok güzel bir şey. Sık sık tekrarlamalıyız böyle buluşmaları.

Ertesi gün sevgili Ramazan'ın da katılımıyla devam eden sohbetimiz, her güzel şey gibi erken bitti.

Bursa'yı yeşiliyle, Osmanlıya ilk başkent olmasıyla biliyordum; bundan sonra İsmail ve Hasan gibi dostlarla ve çizgi romanın başkentlerinden birisi olarak anacağım.
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,364
141,487
Şimdi bir kere daha yanlık içimi burktu, diyarda herhalde tek başına kalanlardanım. Sağlık olsun, güleryüz ve hele muhabbeti çizgi olan ve güzel yazılarla anlatılan bu buluşmalar çok ama çok güzel. Lütfen her zaman bu gibi buluşmalara devam, çizgi de çok katedilecek yol var, dipsiz bir kuyu içerisindeyiz.

Saygı ve sevgilerimle.
 

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,085
Kastamonu
Harika!...

Ama toplam 3 kişi olunca briç karesi bile kuramamışsınızdır; keşke ben de orada olsaydım.

Bu değerli dostlara, yürek dolusu sevgi ve saygılar.
 
Üst