![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [IMG]
![]() [IMG] ![]() Dostlarımız güzel bir süpriz yaptı. Rıdvan bey,Metin bey,Güngör Hocam,Doktor Cemil dostlarımızla birlikte çocuklar gibi şendik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutladık ![]() Toplantı sezonunu açtık,tüm dostlar davetlimizdir,her zaman sohbete gelebilirler. Bu güzel gün için, ziyarete gelen değerli dostlara teşekkür ederim. Birlikte olmak dileğiyle. Selamlar,sevgiler.
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
Üstadlarıma selam olsun.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 09.Ekim.2016
•Rep Puanı : 99
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Güzel insanlar, sizin gibi etkinliklerinizde güzel.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
![]()
Selam olsun karargaha, selam olsun ordakilere.
Mesafe uzakya doktorda almış eline Türkiye Çoçuk nisbet yapıyor. Bayıldım fotolara.
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 20.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 6867
•Rep Seviyesi :
![]()
Neşeniz eksik olmasın..
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 14.Mayıs.2016
•Rep Puanı : 35049
•Rep Seviyesi :
![]()
Ilk resimde hepinizin ellerinde tuttugu Fumetti posterini birkac sene once Karadag'in baskenti Podgorica'da tesadufen rastladigim bir cizgi roman dukkanin da gormustum. Dukkan sahibine satin alabilirmiyim diye sordugumda "sadece bir tane var maalesef" yanitini almistim. Zaten dukkanda bulunan hangi posteri sorsam ayni cevabi almistim
![]() Cok guzel bir poster ve tum Fumetti karakterlerini barindiriyor. Siz nereden aldiniz diye sorsam umarim cevap verirsiniz ![]() Dukkanda gorup resimledigim afis asagida gorulebilir. Eger bir gun yolunuz baskent Podgorica'ya duserse dukkanin adi Strip Klub Mister No (akliniza baska bir klup gelmesin, ciddi ciddi cizgi roman dukkani ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Ilk resimde hepinizin ellerinde tuttugu Fumetti posterini birkac sene once Karadag'in baskenti Podgorica'da tesadufen rastladigim bir cizgi roman dukkanin da gormustum. Dukkan sahibine satin alabilirmiyim diye sordugumda "sadece bir tane var maalesef" yanitini almistim. Zaten dukkanda bulunan hangi posteri sorsam ayni cevabi almistim ![]() Cok guzel bir poster ve tum Fumetti karakterlerini barindiriyor. Siz nereden aldiniz diye sorsam umarim cevap verirsiniz ![]() Dukkanda gorup resimledigim afis asagida gorulebilir. Eger bir gun yolunuz baskent Podgorica'ya duserse dukkanin adi Strip Klub Mister No (akliniza baska bir klup gelmesin, ciddi ciddi cizgi roman dukkani ![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Bizde de sadece bir tane var,başka yok.
Dostumuz tarafından hediye olarak geldi. Karargahta en güzel yerde yerine alacak.
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici |
![]()
Toplantıya katılan güzel insanlara selam olsun. Postere gözü oynamayanın gözü çıkar valla
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Şubat.2019
•Rep Puanı : 45427
•Rep Seviyesi :
![]() 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutladık ![]() Toplantı sezonunu açtık,tüm dostlar davetlimizdir,her zaman sohbete gelebilirler. Evvelâ bütün dostların neşesi ve muhabbeti daim olsun Allah neşenizi bozmasın dostlar.. ![]() + Pekiyi Zeki usta.. Nasreddin hocanın fıkradaki gibi (Damdan düşer gibi gelipte yedikçe öldüm diyen) davetsiz misafirlerde buna dahilmidir yani.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Süpermen'den Dünya Kadınlar Günü Kutlaması | eNGİN | Sizden Gelenler | 0 | 09.Mart.2018 22:05 |
Yeni yıl kutlaması. | kandraks53 | Kutlama ve Anma Mesajları | 40 | 01.Ocak.2016 17:12 |
Çizgi Diyarı 7. Kuruluş Yılı Kutlamaları sonrası karargah kutlaması | cngz1 | Buluşma ve Toplantılarımız | 20 | 22.Mart.2015 10:16 |
Yeni yıl kutlaması | fenerbahce_100 | Kutlama ve Anma Mesajları | 21 | 31.Aralık.2010 20:47 |
Mehmet Ali Doğum Günü Kutlaması | savok | Kutlama ve Anma Mesajları | 17 | 29.Temmuz.2010 00:11 |