9 Şubat Kesmedi Buluşması

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,395
6,522
Ankara
Selamlar
Bugün Whatsap grubunda sohbet ederken her ne oldu ise, konu bir anda yemeğe geldi. Sevgili Mersan00 yemek ısmarlayım demek gafletinde bulundu. Bunun üzerine 14lübaba bir laf attı, Sevgili Ramazan Türkmen bir laf attı, ben bir laf attım derken, akşamına sevgili Mersan00'ın tarif ettiği balıkçıda bulduk kendimizi. Biraz can sıkıcı olarak başlayan gün, çok güzel bir şekilde nihayetlendi. Katılan, vesile olan, haberi olan, olmayan tüm dostlara teşekkürler.



Yediğimiz rahmetlik balıkların ardından helvasını da yollamayı ihmal etmedik :)



NOT:
Ayın 9'undan sonra yapılan bu buluşmanın 19'una denk gelmesinin Milli Piyango çekilişleriyle bir bağlantısı yoktur. Tamamen tesadüftür :)

Kalın sağlıcakla
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Bir zamanlar denizde dolaşan sonradan mahsül haline gelen çoktan sindirim sistemine karışarak moleküler seviyede katkılarını esirgemeyen mübarek ve rahmetli balık kardeşlerimizi saygıyla anarken omega 3-5-8-18 etkisiyle katılımcıların yüzünde meydana gelen eşsiz etki nedeniyle kendilerine minnettar olduğumuzu belirtmek isterim.
Ne balıklar yedik zaten yoktular, ağlarda gezerlerdi ilkbaharla bir.
Bu güzel buluşma için Mersan dostumuza çok teşekkür ederim. Hesap sormaktansa hesap vermek daha evladır demiş büyük sufi Dervişi Kazma Kürek Bill hz.
Bütün katılımcılara çok teşekkür ederim. Değerli dostlarımızın yüzünden tebessüm eksik olmasın....
Sık sık bir araya gelin lütfen.....
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,657
Kasımpaşa
Bu toplaşmalar beni çok mesut bahtiyar ediyor...
Sizleri her geçen gün artan yeni dostlarla bir arada görmek çok keyifli..
Selam ve sevgiler.
 

R.Türkmen

Çizgi Roman Ustası
12 Şub 2012
763
2,979
Çok sebeple görüşme imkanımızın zorlaştığı günümüzde, 9 Şubat buluşmasıyla başlayan tanışma ve muhabbet etme imkanı sevgili gönlü güzel dostlarımız sayesinde dün de devam etti. Sinan güzel söylemiş, nasıl hızlı organize olduğumuzu bizde anlayamadık. :) Her şey denk geldi diyelim. Peşpeşe gelen sinilerde Hamsi ızgara, Mezgit tava ve Turna buğulama süperdi. İkramlar sonrası çay ve meyve eşliğinde derinleşen muhabbet, bu birlikteliğimizin devam etmesi dilekleriyle sona erdi.

Bu güzel akşam yemeğinde bir araya gelmemize vesile olan Mersan00'ın gönlüne sağlık, kesesine bereket olsun. Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, bir dahaki buluşmaya kadar kendilerini Allah'a emanet ediyoruz.
 

necdet

Onursal Üye
17 Nis 2011
1,440
5,392
Buluşma

İzmir'den selamlar.Süper bir toplantı olmuş.Afiyet olsun.Sağlıklara vesile olsun.
 
Üst