Sabah çizgiroman keyfi

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,619
38,280
izmir
Sabah buluşunca, uzun zamandır foruma fotoğraf koymadığımızı farkettik. Fotoğrafımızı çekecek kimseyi bulamayınca da birbirimizi çektik. İzmir'den selamlar. :D

oktay_izm


Kandraks53


 

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,778
7,980
Yakışıklı çıkmışız..
Numara değil ha,ben gerçekten Teks okuyordum..
Ellerine sağlık kanka..
 

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,395
6,513
Ankara
Orası iki ayrı mekan mı, yoksa aynı mekanda iki bölüm mü?? Bir tarafta kolalar, diğer tarafta CDler. Orta kısımdaki güzel insanlar bu soruları önemsizleştiriyor, o ayrı :)
 

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,085
Kastamonu
Harikasınız.

Ben Kandraks53'ü, 30-32 yaş aralığında sanıyordum; meğer daha fazlaymış. Herhalde en az 35 yaşında vardır!
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,322
Gençler firarda...
Güzel görüntüler hoş anlar.
Bense bu aralar " BAŞLANGIÇ " tayım.Adam roman değil film yazmış.Harika bir film roman.Keşke çizgi romanı yapılsa.
" BAŞLANGIÇ " a başlamayan herkese bir an önce başlamasını tavsiye eder salık ve öğüt veririm.Bir Martin Mystere romanı tadında.Teknoloji , mistizim , dinler arası diyoloğun kaynağı eskilerin mebde mead meselesi dedikleri soruna yaklaşımlar üstad kendisini aşmış.
Kitap mıknatıs gibi çekiyor kendisine Martin severler için harika bir çalışma.Bu aralar fazlaca çizgi roman okuma şansı bulamıyorum ancak oldukça fazla depoda birikti.Bu ay tahmin ediyorum 15-20 tane yeni çıkan kitaplardan almışımdır.Bu aralar Star Wars serisini bitirmeye çalışıyorum öncelikle onun arşiv işlemlerini bitireceğim.DC ve Marvel ile Çizgi Düşler'in tam arşivlik kitapları var.
Kısaca kendi gündemimi anlattım.
Roman okumayı da aman ihmal etmeyelim.Romansız çizgi roman olmaz çizgi romansız roman asla kabul olmaz.
" BAŞLANGIÇ " son zamanlarda okuduğum en güzel romanlardan birisi halende devam ediyorum bitime az kaldı ancak esrarengiz macerada taşlar halen tam olarak yerine oturmadı.Ondan sonra sırada korku resitali "O" var.O da hayli hacimli bir çalışma tahminen 1000 Küsur sayfa var.
Şimdilik selamlar.
Kendinize iyi bakın.Okumaya ve hayatı anlamaya çalışmaya devam.Kişisel olarak kendim için yapabileceğim en güzel davranış bu olsa gerek.
"Doğada düz çizgi olmaz."
 
Üst