ÇafÇaf Sayı - 19 (19 Kasım 1994)

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,278
"Ne mizah dergileri sevdim zaten yoktular."
Bu dergilerin bana göre devlet eliyle desteklenmesi gerekir.Bu ülkede çiftçiden esnafa kadar herkes bir şekilde destek alırken sanata da gereken hassasiyet gösterilmelidir diye düşünüyorum.Özellikle Çizgi Roman sanatına mutlaka destek verilmeli ve bir üst kurul aracılığı ile özgün eserlerin basımından dağıtımına kadar her konuda destek verilmeli kamu spotları ile teşvik edilmelidir.
Salt bizim gibi insanların desteği ile bir yere kadar ilerleyebiliriz.Zengin ve sanat severlerin mutlaka ilgi ve desteği olmalı bu sanata.Zarar bile etse yayınevleri kurulup kitaplar hazırlanmalı.Kültür Bakanlığı bu konuda hakkını teslim etmek lazım bir hayli eser basmıştı.Yeniden aynı ilgiyi sayın siyasetçilerden bekliyoruz.Ancak ne sağda ne solda nede İslamcı cenahta böyle bir atılım görememek beni şahsen çok üzüyor.Sizlerden ricam ulaşabildiğiniz bütün siyasetçi ve devlet adamlarına bu konuyu bir kez hatırlatın.Milletimiz tarihi kahramanları çok seviyor basit maliyetlerle çizgi romanı okullara bir ulaştırabilsek kesin başarı sağlarız.
Gerekirse mail atarak faks çekerek bu konuyu gündemde tutalım derim.
Özellikle sevgili Başkanımız Önder bey tarihi bir misyon yüklendi.Sayın başkanın medyada ki harika çalışma ve faaliyetlerini biliyor ve takip ediyoruz bence bir üst aşamaya geçme zamanı geldi çünkü uzun süredir çizgi roman ülkemizde iyice mayalandı.
Selamlarımla.
 

Melih41

Yönetici
4 Ağu 2012
3,697
47,802
Mizaha katkın büyük sevgili shalamars Bu dergi arşimde sadece iki sayı var
o diğeri de senin iki sene önceki paylaşımın. Diger sayıları da bulunur inşallah..
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,043
20,201
Kamlançu

Bu dergilerin bana göre devlet eliyle desteklenmesi gerekir.

Üstadım ideal devlette bu dediğiniz olur ama gerçekte pek de mümkün görünmüyor. Hangi hükumet kendisini sürekli eleştiren, toplumun gözünden düşmesine vesile olan bir şeyi destekler ki? Güç bela da olsa yayınlanmasına şükür bile etmeliyiz...

Teşekkürler Shalamars üstadım, ellerinize sağlık.
 
Üst