Wonder Woman 052 (Son Sayı) (ÇveB)

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
1,524
13,955
Denizli - İstanbul
Evet arkadaşlar Wonder Woman (New 52) serisinin son sayısını da paylaşıyorum. Bu uzun yıllara yayılan yolculukta bıkmadan usanmadan seriyi takip eden çizgi roman severlere teşekkür ediyorum.
Ne yazık ki serimiz mutlu sonla bitmiyor. Üzücü hatta travmatik bir sonla veda ediyoruz bu seriye. Başka serileri de bitirmek umuduyla iyi okumalar.

DGk1AO.jpg


 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,639
Kasımpaşa
Gerçekten çok uzun soluklu bir seri olmuş...
Teşekkürler bizlere kattıkların için.
Şimdi ilk fırsatta tüm seriyi okuyacağım.
Saygılar...
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,616
İzmir
Wonder Woman'ın New 52 serisi Azzarello'nun yazarlığı ile başladı. Azzarello tam kendine yakışır şekilde, bilindik comics hikayelerinden farklı olarak Wonder Woman'ı DC evreninin diğer süper kahramanlarından uzak tutup mitoloji kökenli öyküler ile seriye giriş yaptı. 35 sayı süren yazarlık dönemi boyunca yazdığı kurguyu beğenerek okudum. 36. sayıdan itibaren seriyi devir alan M. Finch, Azzarello'nun genel kurgusu üzerinden devam etse de geleneksel comics çizgisine geri dönüp daha sığ öyküler yazdı. Bu sebeple serinin son sayılarını pek beğenmedim. Finalini de çok basit buldum.

Sevgili blackbishop, tek başına 52 sayılık uzun bir ongoing seriyi tamamladığınız için sizi tebrik ederim. Sayenizde New 52 dönemi Wonder Woman serisi tamamen Türkçe okunur hale geldi. Teşekkürler.

Not: Azzarello'nun yazdığı 100 Kurşun (Çizgi Düşler) serisi, Watchmen Başlangıç: Komedyen-Rorschach (İthaki) ve Joker (Gerekli Şeyler) ciltleri Türkçe basıldı. Okumayanlara tavsiye ederim.
 
Üst