![]() |
#1 |
Administrator |
![]() ![]() Hoş Memo'nun yaratıcısı Al Capp ve Bob Lubbers tarafından yaratılan ve ilk kez 31 Mayıs 1954 tarihinde yayınlanan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], aşk ve romantizm peşinde koşan genç bir kızın öyküsünü konu edinmiştir. İlginç konusu ile Türk Çİzgiromanı içerisinde özellikle aşk ve sevgi konusunu işleyen ender yayınlardan birisini oluşturuyor Bizim Nilüfer. Uzay Yayınlarının çıkardığı Bizim Nilüfer başlığına ait 4 adet maceranın ilkini sizlerle paylaşmaktan zevk duyuyorum. Ben okudum, siz de okuyun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() ![]() Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. Konu ertuğrul tarafından (08.Eylül.2011 Saat 03:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye |
![]()
gerçekten çok nadir bir eser bakunin ellerine sağlık kardeşim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nadide eser,paylaşım için teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 20.Ocak.2010
•Rep Puanı : 10105
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ne yazıkkı çizgi romanların çizgi dergilerin bol olduğu dönemde henüz yaşamıma başlamamıştım
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
al capp, bizim nilüfer, çizgi roman, çizgiroman, hoş memo, uzay yayınları |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bizim Nilüfer Uzay Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 16 | direnc11 | Bizim Nilüfer | 5 | 15.Eylül.2012 23:46 |
Bizim Nilüfer Uzay Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 09 | direnc11 | Bizim Nilüfer | 5 | 31.Temmuz.2011 02:57 |
Bizim Nilüfer Uzay Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 14 | direnc11 | Bizim Nilüfer | 1 | 12.Mayıs.2011 02:18 |
Bizim Nilüfer Uzay Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 25 | bakunin | Bizim Nilüfer | 3 | 04.Şubat.2011 21:11 |
Bizim Nilüfer Uzay Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 24 | bakunin | Bizim Nilüfer | 2 | 23.Ağustos.2009 12:24 |