"80'LER" FORUMU KURALLARI!

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,702
İstanbul
1) Herhangi bir konu hakkında başlık açılacaksa; konu ile ilgili kısa da olsa bir açıklama yapılmalıdır. Ayrıca aşağıda gösterildiği şekilde bir görsel paylaşılmalıdır.

Forum-Kurallar.jpg

2) Yapılan paylaşımlar şayet yukarıda gösterilen formata uygun değilse; yönetici paylaşımı ya formata uygun hale getirecek ya da silecektir. Bu tamamen yöneticinin inisiyatifine kalmıştır. (Bu yüzden konuyu açan arkadaşlar bu şartları kabul etmiş sayılırlar.)

3) Burası öncelikli olarak çizgi roman konseptli bir site olduğundan, nostalji bölümüne bir üye günde en fazla iki yeni konu açabilmektedir. Şayet daha fazla konu açılırsa, ne yazık ki açılan konular yöneticiler tarafından silinecektir.

4) Eklenen video linklerin ölmesi durumunda güncellenmesi gerekmektedir. Şayet üye tarafından güncellenmez ise yönetici gerekli müdahaleyi yaparak; aynısını ya da alternatifini ekleyecektir.

5) Eklenen videoların ekranda kayık gözükmesi durumunda (bu çok sık rastlanan bir durumdur.) yönetici bunu düzeltecektir.

6) Paylaşımlarda yapılan noktalama ve imla hataları ya da anlatım bozuklukları yönetici tarafından düzenlenecektir.

7) Paylaşılan resimlerin mümkün oldukça çok büyük olmaması ve de aynı ya da yakın boyutlarda olmasına özen gösterilmesi rica olunur. Şayet göze pek hoş gelmeyecek ve özentisiz bir şekilde paylaşılırsa, yönetici bunları düzeltme hakkına sahiptir.

8) Paylaşılan video ve resimlerin sayfaya ortalanması estetik açıdan önemli olduğundan, buna özen gösterilmesi rica olunur.

9) Daha önceden açılmış bir konu tekrardan başka bir üye tarafından açılırsa,
açılan bu konu eski açılan konuyla birleştirilecektir. (İstisna olarak bazı konular birleştirilmeyebilir..)

10) "80LER" forumlarına mesaj yazan herkes, baştan bu kuralları kabul etmiş sayılır.
 
Son düzenleme:
Üst