![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar bu bölümde ülkemizde yayınlanmamış Çizgi roman kahramanlarını paylaşacağız..ilk etapta isim ve kapak şeklinde bir tanıtım yapacağım daha sonra her kahramanın bir öyküsünü çeviri yaparak forumda paylaşmak istiyorum.proje çok uzun ilk anda yaklaşık 400 kadar kahraman belirledim bu sayı katlanarak çoğalacaktır.
sizde bu yönde katkıda bulunursanız ülkemizde bir ilki bu forum sayesinde yapmış olacağız.haydi Bismillah. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 08.Nisan.2012
•Rep Puanı : 5115
•Rep Seviyesi :
![]()
Bende bir bilinmeyen kahramanım abi
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Yiğit senide çevirmemiz gerekecek.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 03.Ağustos.2010
•Rep Puanı : 127
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
acaba listenizde essegesse'nin ülkemizde yayınlanmayan kahramanları varmı?
yada stormy red ve saloon gibi yalnızca 1-2 sayı yayınlanmış olanları da tanıtacakmısınız ? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]() acaba listenizde essegesse'nin ülkemizde yayınlanmayan kahramanları varmı? yada stormy red ve saloon gibi yalnızca 1-2 sayı yayınlanmış olanları da tanıtacakmısınız ? Söz vermiyorum ama madem ki yola çıktık illaki bir yerlerde karşılaşırız.büyük ihtimalle arşivimizde olacaktır. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1269484
•Rep Seviyesi :
![]()
O kadar çok bilinmeyenler varki? Karşılaşınca şaşırıyorum. Bende konuya katkıda bulunmak istiyorum ama sadece kapak resmi yüklediğimiz zaman konuyu nerden aldık nerden bulduk kestirmek zor oluyor. Birde işin içine yabancı dillerdeki isimler girince dahada karmaşık geliyor.
Bu bölüme yüklenen kapakların aynı zamanda alt bölümüne isimlerini açsak herkes bulabildiği ölçüde o kahramanın ÇR lerini oraya yüklese olmazmı? O na görede çeviri yapacak arkadaşlar çevirilerini yapmış olur. Birde tabiki fihrist düzenlememiz gerekecek. Ben bu konuda sadece bulma araştırma ve yükleme konusunda sayın Büyükbeyaza sonuna kadar destek olabilirim. Bilinmeyen Kahramanlar Projesi Kapaklar Bilinmeyen Kahramanlar Projesi Yüklenenler Bilinmeyen Kahramanlar Projesi Çeviri Yapılıp Düzenlenenler şeklinde 3 ana başlık altında toplamak bana daha uygun gibi geldi. Tabiki karar tamamen konuyu başlatan arkadaşımızda biter. Benimki sadece bir öneri. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
bilinmeyen kahramanlar |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ZANZİBAR-1941..Bilinmeyen kahramanlar projesi.. | büyük beyaz | büyük beyaz | 7 | 20.Haziran.2019 06:00 |
Bilinmeyen kahramanlar projesi-MANTOKA (1940) | büyük beyaz | büyük beyaz | 13 | 19.Haziran.2019 00:46 |
YARKO Türkçe-1939. | büyük beyaz | büyük beyaz | 9 | 13.Ekim.2015 21:32 |
Bilinmeyen kahramanlar projesi ZANZİBAR-1941.. | büyük beyaz | Çeviri ve Balonlama Projelerimiz | 5 | 17.Haziran.2012 09:49 |