He-Man ve Kainatın Hakimleri - Cilt 3

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,489
DIG025461_1._SX1280_QL80_TTD_.jpg


Bir neslin çocukluğunun en bilindik kahramanlarından biri olan He-man biri iki boyutlu diğeri de üç boyutlu olmak üzere iki yeni animasyonla geri dönmeye hazırlanıyor. Ben de bu duruma kayıtsız kalmayarak He-Man'in DC tarafından basılmış olan çizgi romanına bir el atmaya karar verdim.
He-Man'in bu versiyonunda hikaye alışıldıktan biraz farklı ilerliyor. Bizim şaklaban olarak tandığımız Orko sebebi tam açıklanmayan olaylar sonucu He-Man'e ihanet ediyor ve He-Man'in gerçek kimliğini İskeletor'a anlatıyor. İskeletor da bunun üzerine Adam ve dostlarını hazırlıksız yakalayarak onların hafızalarını siliyor ve de Büyücü'yü Grayskull Şatosu'nun sırlarını öğrenmek için tutsak alıyor. Gelişen olaylar sonucu kahramanlarımız tekrar hafızalarına kavuşsa da Büyücü, İskeletor tarafından öldürülüyor. He-Man bir kez daha İskeletor'u yenilgiye uğratıyor ve son dövüşleri sonucunda İskeletor'un öldüğü sanılıyor. İşte benim çevirmiş olduğum bu 140 sayfalık cilt de tam olarak burada başlıyor.

Keyifli okumalar.

Çeviri: Bergill
Balonlama: Orpa

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Tormenter666

Aktif Üye
1 Nis 2019
429
655
Çok teşekkürler, elinize sağlık :) cilt 1 ve cilt 2 de gelecek mi yoksa ben mi kaçırdım
 
Son düzenleme:

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,489
Emeğinize sağlık. Cilt 1 ve 2'yi de çevirecek misiniz acaba?

Hayır, çevirmeyeceğim. İlk cilt daha önce zaten panda78 tarafından, pek kaliteli olmasa da, çevrilmişti ve ikinci cilt de ana hikayeden bağımsız olarak farklı bir hikayeyi anlatıyor. İlk cildin çevirisini Çizgi Roman Vadisi sitesinden bulabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Üst