The Ride - Sparkles ve Dil Engeli

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,490
the-ride-burning-desire-1-of-5_2676dde875.jpg


The Ride serisi tür olarak neo-noir diye tanımlanan ve içinde çeşitli suç ve şiddet öğeleri barındıran bazısı birbiriyle bağlantılı bazıları da bağımsız çeşitli hikayelerden oluşan bir çizgi roman serisidir. Hikayelerin ortak noktası ise neredeyse hepsinin içinde klasik sayılabilecek modelde arabalar olmasıdır. Ben de bu hikayelerden Sparkles ve Dil Engeli (Language Barrier) isimli iki tanesini çevirdim. Özellikle Dil Engeli isimli ikinci hikaye alışıldıktan farklı çünkü son sayfası haricinde Çince yazılmış. Çince kısımların çevirisi en arkada düz metin şeklinde mevcut ama tavsiyem bu hikayeyi önce çeviriye bakmadan resimlerden takip etmeniz ve çevirisini sonra okumanız.
Balonlama konusunda bana yardımcı olan mskyrider dostumuza da ayrıca teşekkür ederim.

Çeviri: bergill
Balonlama: mskyrider

 
Son düzenleme:

ed86

Süper Üye
3 Kas 2018
830
1,631
Teşekkürler. Bu arada The Survivor serisinin linklerini de iletebilir misin sevgili Bergill? (özel mesaj fonksiyonu bende aktif değil, bu yüzden bu mesaja sıkıştırdım.)
 
Son düzenleme:

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,490
Teşekkürler. Takip edeceğim bir seri daha çıktı. Bu arada The Survivor serisinin linklerini de iletebilir misin sevgili Bergill? (özel mesaj fonksiyonu bende aktif değil, bu yüzden bu mesaja sıkıştırdım.)


Survivor linkleri bende yok çünkü çevirdiğim serileri elimde tutmuyorum. Bu arada bu seri değil sadece tek sayılık bir çeviriydi.
 
Üst