BAYTEKİN Gökler Hakimi

12 Şub 2010
15,006
543,642
file


file




Bu taramamı paylaşmayı düşünmüyordum. Çünkü sevgili zamangezgini dostum bu macerayı paylaşmış. Ancak sevgili savok'un alternatif paylaşım olsun ısrarına dayanamadım:)

Sevgili tarantula şahsında
Tüm çizgi roman tutkunlarına
Saygılarımla​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Tarantula

Onursal Üye
9 Ağu 2010
663
2,941
:) Teşekkür ederim Sevgili Profesör. Biraz önce eve geldim, bilgisayar başına oturdum, bir girdim ki mesajınızı gördüm, bu bütün günün yorgunluğunu unutturdu. Sağolun. Harika bir paylaşım ve harika bir anılar geçidi sundunuz.

Sevgi ve saygılarımla...
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
1,998
11,871
Bu tür "ara ki bulasın" yayınlar için fazladan tarama ve alternatifler eğer imkan varsa gerekli bence. Hatta keşke taramaların ham hallerine de ulaşabilsek. Yanlış hatırlamıyorsam bu serinin daha önce internete düşmüş taramalarından birinde bazı sayfalar ters, okuma yönüne zıt basılmıştı. Merak etmişimdir gördüğüm andan beri, sorun baskıda mıydı yoksa taramada mı diye. Düzenlenmiş materyal olunca tabi ki bu tür hatalar bize ulaşmadan filtre ediliyor. Hoş, öğrensen ne işine yarayacak diyen çıkar belki. Merak işte. :)

Teşekkürler Profesör...
 

Önder Atar

Çeviri & Balonlama
1 Tem 2012
95
1,276
Geçen sene, izlediğim tek yerli dizi olan (Tabii ben izlediğim için yayından kaldırıldı...) Mor Menekşeler'de duymuştum Baytekin'in ismini. 50'li yılların Ankara'sını anlatıyordu dizi ve bir çocuk Baytekin okuyordu. Baytekin'in nişanlısına hastaydı :)

Ben de merak ediyordum nedir bu Baytekin diye. Çok teşekkürler profesör. Benim gibi retro tutkunları için hazine bunlar.
 
Üst